BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Portfolio

ALMERE

Butun stukadoors en schilders in Almere

Ons familiebedrijf heeft zich gevestigd in Zaandam een centrale plaats in Noord-Holland vlakbij de omliggende plaatsen Zaandijk, Assendelft, Amsterdam, Landsmeer, Purmerend, Enkhuizen, Lelystad en Almere.

Dagelijks zijn wij werkzaam in woningen en bedrijfspanden om deze te voorzien van hoogwaardig stukadoors en schilderwerk.

Almere is een bekende plaats en met name bekend van de Citymall met de vele winkels en horeca gelegenheden. Zaandam is voor ons familiebedrijf een centrale plaats om onze klanten in Almere snel te bedienen. Bekende wijken in Almere zijn Almere stad, Almere Haven, Almere Buiten, en Almere Poort waar wij dagelijks werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven.

Onze stukadoors en vakschilders wonen vlakbij u in de buurt waardoor wij zeer flexibel zijn en vaak op korte termijn aan een opdracht kunnen beginnen.

Butun is groeiende en werkt vanuit Zaandam inmiddels door heel Nederland voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn.

Indien u vragen heeft over stukadoorswerkzaamheden binnen of buitenshuis of juist opzoek bent naar een vakschilder voor binnen of buitenshuis dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omdat wij bij u in de buurt gevestigd zijn komen wij ook geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om samen met u het project te bekijken. Butun betekend “compleet” waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen.

Categories