BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Portfolio

AMSTERDAM

Butun stukadoors en schilders in Amsterdam

Ons familiebedrijf heeft zich gevestigd in Zaandam een centrale plaats in Noord-Holland vlakbij de omliggende plaatsen Zaandijk, Assendelft, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer en Amsterdam. Dagelijks zijn wij werkzaam in woningen en bedrijfspanden in en om Amsterdam om deze te voorzien van hoogwaardig stukadoors en schilderwerk.

Amsterdam is een bekende plaats en met name bekend als de hoofdstad van Nederland. Onze stukadoors en schilders werken dagelijks in de verschillende stadsdelen onder andere het Centrum, De stadsdelen Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost en Amsterdam-Noord zijn voor onze stukadoors en schilders plaatsen waar wij dagelijks aan uiteenlopende projecten werken voor particulieren en bedrijven. Verder zijn wij bekend met de monumentale panden en hebben wij voldoende kennis in huis om u daarbij te assisteren.

Onze stukadoors en vakschilders wonen vlakbij u in de buurt op slechts een paar kilometer afstand waardoor wij zeer flexibel zijn en vaak op korte termijn aan een opdracht kunnen beginnen.

Butun is groeiende en werkt vanuit Zaandam inmiddels door heel Nederland voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn.

Indien u vragen heeft over stukadoorswerkzaamheden binnen of buitenshuis of juist opzoek bent naar een vakschilder voor binnen of buitenshuis dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omdat wij bij u in de buurt gevestigd zijn komen wij ook geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om samen met u het project te bekijken. Butun betekend “compleet” waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen.

Categories
© 2020 Butun stukadoors - Website gemaakt door www.bedrukland.com , Algemene voorwaarden