BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Portfolio

EMMELOORD

Butun stukadoors en schilders in Emmeloord

Ons familiebedrijf heeft zich gevestigd in Zaandam een centrale plaats vlakbij de omliggende plaatsen Zaandijk, Assendelft , Landsmeer, Purmerend, Enkhuizen, Lelystad, Almere en Amsterdam. Dagelijks zijn wij werkzaam in woningen en bedrijfspanden om deze te voorzien van hoogwaardig stukadoors en schilderwerk.

Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder in het Noorden van Flevoland die bekend staat om de vele agrarische bedrijven en haar export.

Zaandam is voor ons familiebedrijf een centrale plaats om onze klanten in Emmeloord en omstreken snel te bedienen. Bekende plaatsen rond Emmeloord zijn Espel, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele en Tollebeek waar wij dagelijks werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven.

Onze stukadoors en vakschilders wonen vlakbij u in de buurt waardoor wij zeer flexibel zijn en vaak op korte termijn aan een opdracht kunnen beginnen.

Butun is groeiende en werkt vanuit Zaandam inmiddels door heel Nederland voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn.

Indien u vragen heeft over stukadoorswerkzaamheden binnen of buitenshuis of juist opzoek bent naar een vakschilder voor binnen of buitenshuis dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Omdat wij bij u in de buurt gevestigd zijn komen wij ook geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om samen met u het project te bekijken. Butun betekend “compleet” waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen.

Categories
© 2020 Butun stukadoors - Website gemaakt door www.bedrukland.com , Algemene voorwaarden