BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Portfolio

IJMUIDEN

Butun stukadoors en schilders in IJmuiden

Ons familiebedrijf heeft zich gevestigd in Zaandam een centrale plaats in Noord-Holland vlakbij de omliggende plaatsen Zaandijk, Assendelft, Landsmeer, Purmerend, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem en Alkmaar. Dagelijks zijn wij werkzaam in woningen en bedrijfspanden om deze te voorzien van hoogwaardig stukadoors en schilderwerk.

IJmuiden is een bekende plaats en met name bekend van de 4 havens met daarbij de vele handelsplaatsen. Zaandam is voor ons familiebedrijf een centrale plaats om onze klanten in IJmuiden snel te bedienen. Bekende wijken in IJmuiden zijn IJmuiden-Noord, Zee-en Duinwijk, IJmuiden-West, het oude IJmuiden waar wij dagelijks werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven.

Onze stukadoors en vakschilders wonen vlakbij u in de buurt waardoor wij zeer flexibel zijn en vaak op korte termijn aan een opdracht kunnen beginnen.

Butun is groeiende en werkt vanuit Zaandam inmiddels door heel Nederland voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn.

Indien u vragen heeft over stukadoorswerkzaamheden binnen of buitenshuis of juist opzoek bent naar een vakschilder voor binnen of buitenshuis dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omdat wij bij u in de buurt gevestigd zijn komen wij ook geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om samen met u het project te bekijken. Butun betekend “compleet” waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen.

Categories