BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Portfolio

LELYSTAD

Butun stukadoors en schilders in Lelystad

Ons familiebedrijf heeft zich gevestigd in Zaandam een centrale plaats in Noord-Holland vlakbij de omliggende plaatsen Zaandijk, Assendelft, Landsmeer, Purmerend, Enkhuizen, Lelystad, Almere en Amsterdam. Dagelijks zijn wij werkzaam in woningen en bedrijfspanden om deze te voorzien van hoogwaardig stukadoors en schilderwerk.

Lelystad is een bekende plaats en met name bekend van het nieuwe Lelystad airport, Bataviastad en de vele horeca gelegenheden, maar ook het centrum van Lelystad is bekend met de vele winkelgelegenheden en Horeca. Zaandam is voor ons familiebedrijf een centrale plaats om onze klanten in Lelystad snel te bedienen. Bekende wijken in Lelystad zijn de Boswijk, de Botter, Lelystad haven en Lelystad airport waar wij dagelijks werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven.

Onze stukadoors en vakschilders wonen vlakbij u in de buurt waardoor wij zeer flexibel zijn en vaak op korte termijn aan een opdracht kunnen beginnen.

Butun is groeiende en werkt vanuit Zaandam inmiddels door heel Nederland voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn.

Indien u vragen heeft over stukadoorswerkzaamheden binnen of buitenshuis of juist opzoek bent naar een vakschilder voor binnen of buitenshuis dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omdat wij bij u in de buurt gevestigd zijn komen wij ook geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om samen met u het project te bekijken. Butun betekend “compleet” waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen.

Categories
© 2020 Butun stukadoors - Website gemaakt door www.bedrukland.com , Algemene voorwaarden