BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Portfolio

Zaandam

Butun stukadoors en schilders in Zaandam

Ons familiebedrijf heeft zich gevestigd in Zaandam een centrale plaats in Noord-Holland vlakbij de omliggende plaatsen Zaandijk, Assendelft, Beverwijk, Landsmeer, Purmerend, Hoorn, Alkmaar, de Rijp en Amsterdam. Dagelijks zijn wij werkzaam in woningen en bedrijfspanden om deze te voorzien van hoogwaardig stukadoors en schilderwerk.

Zaandam is een bekende plaats en met name bekend van de Zaanse Schans, maar ook het centrum van Zaandam is bekend met de vele winkels aan de oostzijde en de westzijde van de stad. Zaandam is voor ons familiebedrijf een centrale plaats om onze klanten snel te bedienen. Bekende wijken in Zaandam zijn voor ons ’t Kalf, Kogerveld, Havenbuurt, Westerwatering en Poelenburg waar wij dagelijks werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven.

Onze stukadoors en vakschilders wonen dus vlakbij u in de buurt waardoor wij zeer flexibel zijn en vaak op korte termijn aan een opdracht kunnen beginnen.

Butun is groeiende en werkt vanuit Zaandam inmiddels door heel Noord-Holland en Nederland voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn.

Indien u vragen heeft over stukadoorswerkzaamheden binnen of buitenshuis of juist opzoek bent naar een vakschilder voor binnen of buitenshuis dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omdat wij bij u in de buurt gevestigd zijn komen wij ook geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om samen met u het project te bekijken. Butun betekend “compleet” waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen.

Categories
© 2020 Butun stukadoors - Website gemaakt door www.bedrukland.com , Algemene voorwaarden