stukadoors Enkhuizen 3 - Wat houdt stuken in ?

Wat houdt stuken in ?

Als een plafond of muur niet recht is of gaten en oneffenheden bevat kiest men ervoor om het te egaliseren door te stuken. Met stuken verwerkt een stukadoor de gaten en oneffenheden van een woning af door gips laagaan te brengen en het afwerkt met zijn gereedschap om het strak en recht te krijgen.

Er zijn verschillende soorten stuk methodes dat gebruikt kan worden omwille van uw wensen.

kiest u voor een stucwerk als onderlaag dan egaliseren wij uw muren zodat de muren na het stukwerk nog behangen, geverfd of gesaust kan worden.

Kiest u voor een stucwerk als eindafwerking dan leveren wij uw woning zoals u gewenst heeft, dat kan zowel strak gestukt worden of met korrelstructuur. Hierbij hoef de muur niet meer gesaust, geverfd of behangen worden.

 

Naast sausklaar of behangklaar zijn er ook andere stukwerkzaamheden zoals:

sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende soorten stuk werkzaamheden. Onder dit naam komt vooral de naam Spachtelputz voor. Spachtelputz is het meest voorkomende stukwerk dat geleverd wordt aan de klanten omdat het geschikt is voor zowel binnenhuis als buitenhuis.

Wat houdt stuken in 768x1024 - Wat houdt stuken in ?*spachtelputz
Spachtelputz is een afwerking dat korrelstructuur achterlaat op uw wand. U kunt zelf bepalen of u de korrelstructuur fijn of grof afgewerkt wilt hebben.
Spachtelputz kan door u gewenste kleur aangebracht worden op de muur en als u later toch een ander kleur woning wilt, dan kunt u gemakkelijk er overheen schilderen. Wilt u uw woning laten glimmen dan kunnen wij uw spachtelputz afwerken met glitters, de kleur en de hoeveelheid glitter kunt u zelf bepalen.
Stukwerk als spachtelputz vraagt om specialistisch werk. Wilt u dat uw woning op een professionele wijze afgewerkt wordt met spachtelputz neem dan contact op met Butun.nl