Schilderwerk

Schilderwerk moet nauwkeurig en zorgvuldig gebeuren. Dat geldt voor alle projecten, van woonhuis tot kantoorpand. Het is bovendien belangrijk dat het schilder- en stucwerk mooi op elkaar aansluiten. Daar schakelt u echte professionals voor in. Ervaren kenners die dagelijks vol passie bezig mijn het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen of deuren. Zo laat u uw pand of huis er weer mooi uit zien. Butun.nl is het geschikte bedrijf dat u inschakelt hiervoor.

Resultaat naar wens

Door de verantwoordelijkheid te nemen voor het stuc- en schilderwerk, zorgen wij ervoor dat u het gewenste eindresultaat krijgt. U bent dan verzekerd van een eindresultaat dat u voor ogen heeft. Wij stoppen ook pas totdat u tevreden bent en het geleverde werk naar wens is. Dit is al direct een reden om ons er vanaf het begin bij te betrekken.

Kennis en ervaring

Doordat wij al meer dan 25 jaar actief zijn hebben wij ook ervaring in het schilderen. Bovendien spijkeren onze professionals hun kennis voortdurend bij. Schakel ons in en u weet zeker dat er volgens het klassieke RAL-kleursysteem wordt gewerkt. Dit is een systeem die nauwkeurig de juiste kleur uit de kleurenwaaier aangeeft. Wij ontzorgen u hiermee zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

De hoogste kwaliteit

Kiest u ervoor om schilderwerk door ons te laten uitvoeren? Dan kiest u voor verf van de beste merken. Wij adviseren u daar vooraf in. Zo bieden wij verfwerk voor binnens- en buitenshuis en werken wij met topmerken zoals Sikkens, Histor, Caparol en Wijzenol. Dit is kwalitatief verf in de mooiste kleuren die ook op lange termijn mooi blijft.

Wat doen wij voor u?

  • Voorbereidende werkzaamheden
  • Aanbrengen van kit
  • Aanbrengen van latex op wanden en plafond
  • Aanbrengen van verf aan de buitenzijde
  • Reinigen van de buitenzijde om de kwaliteit van het schilderwerk te behouden

Altijd op maat

Wij staan ervoor dat het schilderwerk altijd op maat gebeurd. Wij geven u advies op basis van wat wij bij u aantreffen. Bovendien kunt u altijd elke vraag stellen. Door de verschillende situaties waarin woningen en kantoren verkeren, kan het tarief verschillen. Wij geven u een indicatie op aanvraag. Schakel ons vandaag nog in voor uw woning of pand en wij zorgen dan zo spoedig mogelijk voor een verfrissende uitstraling.