Butun Stukadoor: Meesters in nieuwbouw stucwerk in Sneek en omgeving

In Sneek, bekend om zijn waterpoort en rijke geschiedenis, staat wooncomfort centraal. Stucwerk draagt hier essentieel aan bij. Butun Stukadoor heeft met trots bijgedragen aan het verfraaien van vele huizen in en rondom Sneek.

In Sneek begrijpen we bij Butun Stukadoor dat stucen een kunst is, een ambacht. Voor ons is elk stucproject hier een meesterwerk. Onze diepe verbondenheid met de regio maakt dat we perfect aanvoelen wat de inwoners van Sneek wensen.

Waarom kiezen voor Butun Stukadoor in Sneek?

 1. Lokale expertise: We kennen Sneek en zijn unieke stijl en behoeften.
 2. Diverse diensten: Of het nu gaat om behangklaar stucen, sierpleister of buitengevel isolatie, wij bieden het aan.
 3. Transparante prijzen: Duidelijkheid voorop. Bijvoorbeeld, behangklaar stucen kost tussen de €9,95 en €14,95 per m².

Project spotlight: Sneek Centrum

Het centrum van Sneek toont een prachtige balans van historie en moderne invloeden. We zijn vereerd dat we aan diverse projecten hier mochten bijdragen. Ons stucwerk versterkt niet alleen de uitstraling, maar ook de duurzaamheid van de huizen.

Van zolder tot woonkamer: Butun perfectioneert uw woning in Sneek

In Sneek zien we een mix van traditionele en moderne huizen. Ongeacht de stijl, ons spackspuitwerk is geliefd. Wij bieden een all-in pakket geschikt voor alle woningen.

Butun staat voor u klaar in Sneek!

In het hart van Friesland, waar de waterwegen kronkelen en de historische gebouwen het stadsbeeld sieren, is Sneek een plaats met een unieke charme. Butun Stukadoor is er trots op deel uit te maken van deze gemeenschap, en levert met passie stucdiensten van hoge kwaliteit aan de bewoners.

Wanneer u kiest voor Butun, kiest u voor een combinatie van vakmanschap, lokale kennis en een diepe waardering voor de esthetiek van Sneek. Of uw woning nu een modern design heeft of die kenmerkende Friese uitstraling behoudt, ons team benadert elk project met dezelfde zorg en aandacht voor detail.

Van het stadscentrum tot de buitenwijken, of het nu gaat om een rijksmonument of een nieuwbouwproject, Butun Stukadoor staat voor u klaar om uw stucwerk dromen in Sneek werkelijkheid te maken.

Actief in:

 • Sneek Centrum
  • Sperkhem
  • Stadsfenne

Elke muur in Sneek heeft een verhaal

In Sneek vertellen muren verhalen van vele generaties, vreugde en het dagelijks leven. Butun Stukadoor voelt de historie en zorgt dat elke muur dit weerspiegelt.

Prijsindicatie stucdiensten in Sneek 

In Sneek streven we naar het leveren van topkwaliteit stucwerk tegen concurrerende prijzen. Ons prijsoverzicht is ontworpen om u een helder beeld te geven van de kosten die u kunt verwachten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voor uw project. Of u nu op zoek bent naar het stucen van een volledige woning of slechts een enkele kamer, bij Butun Stukadoor vindt u eerlijke en transparante prijzen. Hieronder geven we een indicatie van de prijzen voor onze meest gevraagde stucdiensten in Sneek.

Diensten & prijzen: 

 • Behangklaar stucen: € 9,95 – € 14,95 per m²
 • Sausklaar stucen: € 8,95 – € 19,95 per m²
 • Sierpleister: € 12,95 – € 19,95 per m²
 • Spachtelpuz: € 15 – € 18 per m²
 • Plafond stucen: € 15 – € 22,95 per m²
 • Dun Pleisteren: € 9,95 – € 13,95 per m²
 • Schuurwerk: € 15,95 – € 23,95 per m²
 • Raapwerk: € 15,95 – € 23,95 per m²
 • Buitengevel stucwerk: € 40 – € 120 per m²
 • Buitengevel isolatie: € 100 – € 180 per m²
 • Basebeton: € 80 – € 100 per m²

Interesse? 

Ongeacht of u nu in Sneek Centrum, Sperkhem, Stadsfenne of een andere buurt in de omgeving resideert, met Butun Stukadoor kiest u voor toonaangevend vakmanschap en expertise. Vertrouw op onze ervaring en toewijding om uw woning tot een schitterend eindresultaat te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de meerwaarde van Butun voor uw huis.

Wij staan gereed om bij te staan!