Butun Stukadoor: Meesters in nieuwbouw stucwerk in Dronten en omgeving

Dronten, met zijn moderne infrastructuur en bloeiende gemeenschap, heeft zich gevestigd als een centrum van woonkwaliteit in Flevoland. Een cruciaal aspect van deze woonkwaliteit is het stucwerk. Bij Butun Stukadoor zijn we er trots op dat we veel woningen in en rond Dronten hebben kunnen verfraaien en opwaarderen.

Waarom kiezen voor Butun Stukadoor in Dronten?

 1. Lokale Expertise: Als stucadoors die actief zijn in Dronten en omstreken, kennen we de unieke behoeften van deze gemeenschap als geen ander.
 2. Diverse Diensten: Van behangklaar stucen tot sierpleister en buitengevel isolatie, ons scala aan diensten dekt alle stucbehoeften.
 3. Transparante Prijzen: Geen onverwachte kosten. Bijvoorbeeld, onze tarieven voor behangklaar stucen liggen tussen de €9,95 en €14,95 per m².

Project spotlight: Dronten Centrum Het centrum van Dronten is een mix van modern design en gemeenschapsgerichte ruimtes. Bij Butun Stukadoor hebben we het voorrecht gehad om aan verschillende projecten in dit gebied te werken. Ons stucwerk heeft niet alleen de esthetiek van de gebouwen verhoogd, maar ook bijgedragen aan hun duurzaamheid en levensduur.

Van zolder tot woonkamer: Butun maakt uw huis af in Dronten In veel huizen in Dronten komen we de bekende groene of bruine dakplaten tegen. Met ons zolderpakket werken we deze perfect af. Ook in Dronten blijft fijn spackspuitwerk populair. Ons all-in pakket is ideaal voor de vele nieuwbouwwoningen in de gemeente.

In Dronten staan wij voor u klaar! Butun Stukadoor is trots op zijn aanwezigheid in Dronten en de omliggende wijken. U kunt rekenen op kwalitatief stucwerk in wijken zoals:

 • Dronten Centrum
 • De Munten
 • De Landmaten
 • De Gilden
 • De Manege
 • Biddinghuizen
 • Swifterbant

Prijsindicatie stucdiensten in Dronten

Het kiezen van het juiste stucwerk voor uw woning of bedrijfsruimte in Dronten is essentieel voor zowel de esthetiek als de duurzaamheid van uw muren en plafonds. Elke stucdienst heeft zijn eigen unieke kenmerken, voordelen en prijsstelling. Hieronder hebben we een overzicht samengesteld van de verschillende stucdiensten die we aanbieden, inclusief een korte beschrijving en de bijbehorende prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige afwerking of een meer gedetailleerde en decoratieve look, we hebben een oplossing die bij uw behoeften past.

Diensten & prijzen:

 • Behangklaar stucen (€ 9,95 – € 14,95 per m²):Dit is stucwerk dat muren klaar maakt om te behangen. Het maakt de muur mooi vlak en zorgt dat er geen bobbeltjes zijn.
 • Sausklaar stucen (€ 8,95 – € 19,95 per m²):Hiermee krijg je een super gladde muur die meteen gesausd kan worden.
 • Sierpleister (€ 12,95 – € 19,95 per m²):Dit is voor als je iets speciaals wilt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten looks en kleuren.
 • Spachtelpuz (€ 15 – € 18 per m²):Dit is een soort sierpleister met kleine korreltjes. Veel mensen vinden dit mooi voor binnen en buiten.
 • Plafond stucen (€ 15 – € 22,95 per m²):Hiermee ziet je plafond er weer als nieuw uit. Alle oneffenheden zijn weg en het ziet er strak uit.
 • Dun Pleisteren (€ 9,95 – € 13,95 per m²):Een dunne laag voor als je muur of plafond al bijna glad is, maar net nog een beetje hulp nodig heeft.
 • Schuurwerk (€ 15,95 – € 23,95 per m²):Hiermee krijg je een speciaal effect op je muur van fijne lijntjes.
 • Raapwerk (€ 15,95 – € 23,95 per m²):Als je muur scheef is of heel grove plekken heeft, dan is dit de beste keuze.
 • Buitengevel stucwerk (€ 40 – € 120 per m²):Voor de buitenkant van je huis. Het beschermt tegen regen en ziet er mooi uit.
 • Buitengevel isolatie (€ 100 – € 180 per m²):Stucwerk voor buiten met extra isolatie. Zo blijft je huis beter warm.
 • Basebeton (€ 80 – € 100 per m²):Een moderne look die een beetje lijkt op beton. Vooral mooi in nieuwe huizen en natte plekken zoals de badkamer.

Deze prijzen geven een indicatie, zodat u een idee krijgt van wat u kunt verwachten. Neem contact op voor een exacte offerte afgestemd op uw situatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of je nu in het centrum van Dronten woont, in Biddinghuizen, Swifterbant of een andere buurt, Butun Stukadoor is jouw betrouwbare partner voor alle stucwerkzaamheden. Onze combinatie van lokale expertise, vakmanschap en transparante prijzen heeft ons de eerste keus gemaakt voor veel inwoners van Dronten. Neem contact met ons op en laat je huis schitteren met het vakmanschap van Butun.

Wij staan gereed om bij te staan!