Stukadoor Leeuwarden

Project Beschrijving

Betaalbare stukadoor in Leeuwarden?

Stukwerk door een echte specialist in Leeuwarden laten verzorgen? Butun.nl is de onderneming die u daarvoor moet inschakelen. Het is altijd slim om met ervaren stukadoors te werken. Zo kunnen niet alleen de wanden, maar ook de plafonds optimaal aangepakt worden. Dit kan in huis, maar ook op kantoor. U weet zeker dat er professioneel gewerkt wordt. Zo is de beste kwaliteit te bieden en ziet elke kamer er straks weer als nieuw uit.

Professioneel stucwerk laten uitvoeren

Het stucwerk in Leeuwarden moet wel aan een specifieke standaard voldoen. Het leveren van kwaliteit kan dankzij de professionele aanpak waar bij Butun.nl voor gekozen wordt. Het is belangrijk dat gelet wordt op de details als het om muren en plafonds afwerken gaat. Voor kleine schades en oneffenheden kunnen grote ergernis opwekken. Daarom wordt er extra veel aandacht aan besteed.

De aanpak waarvoor gekozen wordt is de traditionele aanpak. Zo kan het stuken soms met de hand worden gedaan als de situatie daarom vraagt. Bovendien wordt met professionele gereedschappen en hulpmiddelen gewerkt. Dat draagt er ook aan bij om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Zo worden alle ongelijke vlakken mooi strak afgewerkt.

Allround stukadoor in Leeuwarden

De allround stukadoor in Leeuwarden inschakelen is een optie voor elk kantoor, en elke woning of winkel. De specialisten van Butun.nl kiezen daarbij voor het uitvoeren van het werk op traditionele wijze. Het is fijn om op die manier een pand een goede make-over te geven. Dit kan vooral bij een renovatie of verhuizing van grote waarde zijn om het pand naar de zin te maken.

De stukadoors in Leeuwarden zijn altijd professioneel in de aanpak. Er wordt dus wel traditioneel en met zorg gewerkt, maar er wordt ook gelet op de snelheid. Het pleisterwerk dat gedaan moet worden, is daardoor precies op maat te verzorgen. Alle klussen met betrekking tot het stucwerk worden verzorgd door de vakmensen. Het is eerst zaak om te kijken naar welke aanpak het best werkt om dit vervolgens ook direct aan te pakken.

Stuken van plafonds in regio Leeuwarden

Stucwerk in Leeuwarden kan hele panden een frisse look geven. Het is daarom van belang om de plafonds net zoveel aandacht te geven als de wanden. Het stuken kan ook voor de plafonds van grote waarde zijn. Daarom heeft Butun.nl ook professionals in dienst die weten wat er nodig is om een plafond in de juiste look te pleisteren. Dat is voor elke ruimte van waarde.

Plafonds stuken in Leeuwarden kan op meerdere manieren. Er zijn veel moderne mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Het is echter net zo goed mogelijk om voor de klassieke aanpak te gaan. Dat betekent bijvoorbeeld dat er met sierlijsten wordt gewerkt. Daarmee krijgt het plafond die mooie oude, vaak landelijke uitstraling. De stukadoors weten hoe dit verzorgd moet worden.

Stuken van badkamers in regio Leeuwarden

Stuken kan een kamer weer als nieuw laten lijken. Het is in sommige ruimtes die veel gebruikt worden ook heel belangrijk dat dit tijdig gedaan wordt. Denk aan de badkamer. Het is belangrijk om de stukadoor in Leeuwarden in deze natte ruimte aan de slag te laten gaan. Vocht heeft een grote invloed op hoe de wanden en plafonds eruit komen te zien. Dat is met vers stucwerk aan te pakken.

Het pleisteren van de wanden en het plafond is niet alleen van waarde om de badkamer er weer op zijn best uit te laten zien. Het is ook zo dat met stucwerk een veel frissere, gezondere ruimte te realiseren is. Bedenk alleen al dat op de gladde muren schimmel nauwelijks kans krijgt. Dat is natuurlijk wel anders op tegelwanden met veel voegen. Daarom wordt stuken ook steeds populairder. De specialisten van Butun.nl kunnen de badkamer goed aanpakken.

Stuken van keukens in regio Leeuwarden

Een andere ruimte die beter wordt van nieuw stucwerk, is de keuken. Die is door de stukadoor in Leeuwarden op te frissen en als nieuw te maken. Dat kan soms belangrijk zijn, want als er een nieuwe keuken in komt, dan is het wel zo mooi als de oude keuken er niet meer in te herkennen is. Met het pleisteren is de ruimte dan eerst mooi strak te maken. Daarna kan de nieuwe erin.

Werken met Butun.nl is dus ook een goed idee om de keuken te stuken. Het is de manier waarom gezorgd kan worden dat de ruimte klaar is voor een update. Zo kan de keuken weer jaren mee en kan je er op een fijne en hygiënische manier werken. Door voor de professionele aanpak te kiezen, is te zorgen dat de keuken weer helemaal naar wens wordt gemaakt.

Hoeveel betaal je voor een stukadoor in Leeuwarden?

Natuurlijk wilt u wel eerst een idee krijgen van wat het gaat kosten om het stucwerk in Leeuwarden aan te pakken. Het is goed om te weten dat Butun.nl met de stukadoors altijd voor de hoogste kwaliteit gaat. Zo is de prijs natuurlijk ook beter in verhouding. Dankzij 25 jaar ervaring en een aanpak die snel maar secuur werk biedt, is te zorgen dat de kosten niet hoger oplopen dan nodig is. Waarbij alle wanden en plafonds strak worden afgeleverd.

Hoeveel het exact gaat kosten om te stuken in Leeuwarden hangt van verschillende factoren af. Het soort werk en de omvang ervan, maar ook het benodigde materiaal zijn voorbeelden hiervan. Het is daarom altijd slim om met de specialist alles langs te lopen. Zo is een goede inschatting te maken van wat nodig is. Aan de hand daarvan is een duidelijke offerte op te stellen. U weet dan precies wat u kunt verwachten als u de professionals erbij inschakelt.

Reparatie van stucschade

Ook aan het stucwerk kan schade ontstaan. Daarom is een ervaren stukadoor in Leeuwarden inschakelen een slimme zet. Het is wel heel goed om te weten dat stucwerk in de meeste gevallen gewoon goed te herstellen is. Het kan om scheuren, barsten, boorgaten en stootschade gaan. Dit wordt dan op de juiste wijze aangepakt om te zorgen dat alles gedicht wordt. De kennis en ervaring van de stukadoors van Butun.nl bieden hier meerwaarde in.

Het herstellen van de schade wordt gedaan met de hulp van een vulmiddel. Het is dan vaak een poeder waarmee alles te dichten en strak te maken is. Het is soms zo dat een hard en elastisch vulmiddel de betere oplossing biedt. Het is dan snel weer zo dat de muren eruit zien zoals eruit horen te zien. Zo is elk pleisterwerk aan te pakken.

Stukadoor offerte aanvragen in regio Leeuwarden?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken van uw woning in Leeuwarden en omstreken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven.

Butun.nl
4.9
Gebaseerd op 214 beoordelingen
powered by Google
celine Nagtegaalceline Nagtegaal
11:46 03 Apr 24
We zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Sterre Den HartogSterre Den Hartog
10:05 12 Mar 24
Goede ervaring gehad met Butun. Stukadoors werkte snel en netjes, waren erg vriendelijk. Ze kwamen hun afspraken na en kwamen op tijd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij dit stuukbedrijf zeker aan!
Gurkan CardakGurkan Cardak
17:33 09 Mar 24
Top bedrijf
Maud GriepMaud Griep
17:13 09 Mar 24
Top!! Kan het iedereen aanraden. Harde werkers en heel netjes!
Arvid DelsmanArvid Delsman
18:20 06 Mar 24
Prima ervaring gehad met Butun. Wij waren achterop onze planning geraakt met de nieuwe woning en zij konden op korte termijn met het stucwerk beginnen. Eerste dag een beleefde jongeman ontvangen en samen de werkzaamheden en de wensen besproken. Het stucwerk van de gehele woonkamer was met twee dagen gereed en naar wens. Wij kijken alvast uit naar het schilderwerk als dit gedroogd is.Aanvulling 6 maart:Vandaag was de vervolgafspraak voor het schilderen nadat het stucwerk goed gedroogd was. Twee vriendelijkere heren kwamen vroeg in de ochtend, werk doorgesproken en daarna gingen ze voortvarend aan de slag. In ongeveer 6 uur waren de hele woonkamer, keuken en het plafond strak wit geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden van eerst het stucen en daarna het verven. Aanrader.
Danielle KempersDanielle Kempers
21:20 05 Nov 23
Als ondernemer dacht ik altijd, als iemand meteen kan dan is er iets niet goed. Butun gebeld, kwam meteen, kon meteen, is ongelofelijk flexibel als het gaat om grilligheid van andere bedrijven. Geen gedoe me ja maar dit doen we niet. Oh wilt u dit ook, dan doen we dat toch . Ze hebben bij ons de gehele nieuwbouw woning gestuct en geschilderd. Het resultaat is meer dan perfect. Als je hen over de vloer hebt, kun je met een gerust hart vertrouwen op kwaliteit.
Frans van der SmanFrans van der Sman
20:16 03 Nov 23
De professionals van Butun leveren kwaliteit. Stucwerk en schilderwerk wordt met veel oog voor detail prachtig afgeleverd. Na afloop van de klus wordt alles perfect opgeruimd en kun je er weer jaren tegen met strakke muren en plafonds.
STEVEN MSTEVEN M
15:27 05 Sep 23
Afgelopen 2 dagen waren de mannen bezig van Butun. Ze waren lekker vroeg gekomen en gingen lekker aan de slag! Ze werken heel hard en snel door tot een mooi resultaat. Nu even 10 dagen tot het droog is en kunnen wij over tot het schilderen. Tot zover ben ik zeer tevreden 😊
Jurian NijssenJurian Nijssen
20:43 18 Apr 23
Butun levert snel en goed werk. Binnen een dag kwam de chef langs en had ik een prijsopgave.Stucen ging snel. Hier en daar door miscommunicatie een paar foutjes, maar die werden netjes opgelost.Het schilderwerk maakte het helemaal af. M’n appartement ziet er mooi strak uit.Deze gasten verstaan hun vak. Werken erg hard. Je kunt ze prima je klus laten uitvoeren.
AnoniemAnoniem
16:54 03 Aug 22
In 1 woord: KWALITEIT!! Zeer goede en professionele stucadoors en schilders. Hele woning omgetoverd tot een super strak wandafwerking. Meeste tijd zat in de voorbereiding van afplakken vloeren deuren trappen kozijnen keuken en open haard. Daarna alle wanden en plafonds voorbereid en vervolgens gestuct. Geen oneffenheden te zien. Goede communicatie zonder 9 tot 5 mentaliteit of onbereikbaar wegens weekend. Altijd snelle reactie per telefoon of app.Ik was zeer sceptisch om met welke stuc bedrijf in zee te gaan. Maar van deze keuze absoluut geen spijt gehad. Al mijn zorgen zijn weggenomen toen ik zag hoe ze aan de opdracht begonnen en de tussentijdse resultaten. Ga zo door!! En nogmaals bedankt!!
Matthijs VerhoefMatthijs Verhoef
16:23 03 Aug 22
Top bedrijf! Snelle service en super resultaat. Stucen en schilderen van wanden en plafonds, alles geregeld binnen 2 weken. Bedankt mannen, volgende keer weer Butun!
Melvin DierdorpMelvin Dierdorp
10:58 30 Jul 22
Bij mij stucwerk en het hele huis geschilderd. Ik kan niets anders zeggen dan: Perfect!!!Het huis lijkt wel als nieuw opgeleverd.Keurige afwerking en alles schoon achtergelatenDeze mannen kan ik sterk aanbevelen.
Geertje HesselingGeertje Hesseling
12:59 20 Jul 22
Nadat we onze vorige klusjesmannen hebben moeten vervangen omdat ze ongelofelijk slecht werk hebben geleverd, werden we uitermate positief verrast door de professionaliteit en kwaliteit van Butun Stukadoors.Een afspraak was zo geregeld (we belden om 22.00 nog voor wat laatste details, was geen probleem!), de klus was binnen 2 weken klaar en wat ziet het stukwerk en de verflaag er strak uit! We werden tussendoor op de hoogte gehouden met filmpjes, echt super.Iedereen weet hoe stressvol een verbouwing kan zijn, maar Butun heeft echt mooi werk geleverd, met snelle communicatie en zonder gedoe. Precies wat je nodig hebt, in zo’n geval.Niks dan goeds over dit bedrijf, en bij een volgende klus staan ze voor ons op speed dial!
jeroen kuiperjeroen kuiper
20:10 10 Jun 22
Nog even mijn complimenten mohamed! Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook een strak appartement! 😇 Zonder gedoe, strakke planning, schoon en een netjes werkend superteam! Geef ze even mijn complimenten door s.v.p. Ik ben superblij 🤗 Top geregeld, met een team dat net even dat extraatje doet, niets laat liggen. Schoon werk achterlatend, oog voor detail! Mijn 5 sterren meer dan waard...en dank voor je afwerkingstips, geeft de liefde voor het vak aan...
js_loader
Veelgestelde vragen over stucwerk in Leeuwarden

Heb je een vraag over stucwerk? Bekijk dan zeker de onderstaande vragen die andere mensen vaak stellen, misschien vind je zo een antwoord op je eigen vraag.

 
 
 

Een stukadoor werkt muren en plafonds af met mortel om ze glad en/of recht te maken. Zijn je muren en/of plafonds beschadigt of wil je ze afwerken met een mooie laag sierpleister? Dan kun je een stukadoor inhuren. Deze stukadoor zal je muren en plafonds dan voorzien van een laag mortel zodat je wanden en plafonds weer recht zijn en je erop kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer je een stukadoor inhuurt, kun je verwachten dat deze stukadoor gemiddeld 20-30 vierkante meter sausklaar stucwerk per dag kan leveren. Sausklaar stucwerk betekent dat er vrijwel geen oneffenheden meer zijn, en dat de muur dus geverfd kan worden.

 

Pleisterwerk is een soort stucwerk waarbij een dunne laag mortel aangebracht wordt op muren en plafonds om lichte beschadigingen te herstellen. Pleisterwerk is dus niet hetzelfde als stucwerk , maar is wel een soort stucwerk namelijk glad stucwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je hebt misschien al eens overwogen om zelf je muren en plafonds te stucen. Stucen lijkt toch niet moeilijk, maar dat is in de meeste gevallen, maar schijn. Stucen heeft namelijk nadelen en het kan ook gevaarlijk zijn om zelf te stucen. Slecht stucwerk valt na een bepaalde tijd zelfs van de muren, en dan heb je een groot probleem. Het is dus geen goed idee om zelf te stucen, als je hier geen ervaring of kennis van hebt.

Uiteraard kun je cursussen volgen om te leren stucen, maar dat vraagt veel tijd, geld en moeite. En na zo’n cursus zal je waarschijnlijk nog steeds minder goed werk leveren dan een ervaren en professionele stukadoor. Je kunt stucwerk dus best overlaten aan een stukadoor en deze tijd besteden aan de dingen die je graag doet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zijn je muren en plafonds gestuct, en zou je er graag op willen verven? Dan zul je toch nog even moeten wachten vooraleer je begint met verven. Hoelang je precies moet verven is afhankelijk van de dikte van de aangebrachte mortel. De ongeschreven regel is dat je per millimeter stuc 1 dag moet laten drogen. Als je stucwerk 10 millimeter dik is, moet je dus 10 dagen wachten vooraleer je er op kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie