Butun Stukadoor: Meesters in nieuwbouw stucwerk in Opmeer en omgeving

Opmeer, met zijn kenmerkende bouwstijlen en bloeiende gemeenschap, is een regio waar de woonkwaliteit hoog in het vaandel staat. Stucwerk speelt hierin een onmisbare rol. Bij Butun Stukadoor zijn we trots om een bijdrage te hebben geleverd aan de verfraaiing en verhoging van de kwaliteit van talrijke woningen in en rondom Opmeer.

Bij Butun Stukadoor begrijpen we dat stucen meer is dan alleen het aanbrengen van pleister op muren. Het is een kunst, een ambacht, en in Opmeer is het onze missie om elk project om te zetten in een meesterwerk. Onze diepe wortels in de regio zorgen ervoor dat we nauw verbonden zijn met de specifieke behoeften en wensen van de bewoners van Opmeer.

Waarom kiezen voor Butun Stukadoor in Opmeer?

 1. Lokale expertise: Als stucadoors actief in Opmeer en omliggende gebieden, begrijpen we de specifieke wensen van de bewoners hier.
 2. Diverse diensten: Of het nu gaat om behangklaar stucen, sierpleister of buitengevel isolatie, wij hebben een breed scala aan stucdiensten.
 3. Transparante prijzen: Geen verrassingen. Zo liggen onze prijzen voor behangklaar stucen tussen de €9,95 en €14,95 per m².

Project spotlight: Opmeer Centrum

Opmeer Centrum vertegenwoordigt de perfecte mix van traditionele bouw en hedendaagse flair. Wij bij Butun Stukadoor hebben het voorrecht gehad om aan verschillende projecten in dit gebied te werken. Ons stucwerk draagt niet alleen bij aan de uitstraling van de huizen, maar ook aan de duurzaamheid ervan.

Van zolder tot woonkamer: Butun maakt uw huis compleet

In Opmeer treffen we vaak karakteristieke bouwstijlen aan. Butun biedt gespecialiseerde pakketten om elke ruimte, van zolder tot woonkamer, tot in perfectie af te werken. Ongeacht de populaire trends, blijft fijn spackspuitwerk erg gewild in Opmeer. Hiervoor bieden we een all-inclusive pakket, perfect voor zowel oudere als nieuwbouwwoningen.

In Opmeer staan wij voor u klaar!

Butun is er trots op actief te zijn in Opmeer en omliggende regio’s. Voor eersteklas stucwerk kunt u op ons vertrouwen in verschillende gebieden, zoals:

 • Opmeer Centrum
 • Hoogwoud
 • Spanbroek

Waar elke muur een verhaal vertelt

In het schilderachtige Opmeer zijn muren niet zomaar muren. Ze zijn de stille getuigen van generaties die zijn voorbijgegaan, van gelach, van tranen, van het dagelijkse leven. Elk huis heeft zijn unieke verhaal, en bij Butun Stukadoor begrijpen we de diepe betekenis die schuilgaat achter elke steen en elke pleisterlaag.

Opmeer, met zijn rijke historie en kenmerkende architectuur, vertegenwoordigt het hart en de ziel van de echte Nederlandse levensstijl. Het gaat hier niet alleen om muren en plafonds. Het gaat om thuis, erfgoed en gemeenschap. Het is het gevoel van warmte wanneer je na een lange dag thuiskomt, het comfort van een beschutte ruimte, de echo van kindervoetstappen op een houten vloer.

Of je nu een moderne nieuwbouwwoning betrekt die een nieuw verhaal begint, of een eeuwenoude boerderij renoveert die doordrenkt is van herinneringen, Butun Stukadoor zorgt voor een afwerking die niet alleen esthetisch prachtig is, maar ook recht doet aan het verhaal van het huis. We combineren moderne technieken met traditioneel vakmanschap om stucwerk te leveren dat de ziel van Opmeer weerspiegelt en de verhalen van zijn bewoners eer aan doet.

Bij Butun is elk stucproject een kans om te vieren wat Opmeer zo speciaal maakt – de mensen, de geschiedenis en de onvergetelijke momenten die tussen deze muren plaatsvinden.

Prijsindicatie stucdiensten in Opmeer

Benieuwd naar stucwerk kosten in Opmeer? Hier vindt u een overzicht van onze diensten en prijzen per vierkante meter. Ongeacht uw keuze, bij ons bent u verzekerd van concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit.

Diensten & prijzen:

 • Behangklaar stucen: € 9,95 – € 14,95 per m²
 • Sausklaar stucen: € 8,95 – € 19,95 per m²
 • Sierpleister: € 12,95 – € 19,95 per m²
 • Spachtelpuz: € 15 – € 18 per m²
 • Plafond stucen: € 15 – € 22,95 per m²
 • Dun Pleisteren: € 9,95 – € 13,95 per m²
 • Schuurwerk: € 15,95 – € 23,95 per m²
 • Raapwerk: € 15,95 – € 23,95 per m²
 • Buitengevel stucwerk: € 40 – € 120 per m²
 • Buitengevel isolatie: € 100 – € 180 per m²
 • Basebeton: € 80 – € 100 per m²

Deze prijzen zijn indicatief, zodat u een idee heeft van de mogelijke kosten. Voor een exacte offerte, toegespitst op uw situatie, neemt u contact met ons op.

Interesse? 

Of u nu in Opmeer Centrum, Hoogwoud, Spanbroek of een andere buurt in de regio woont, Butun Stukadoor staat voor u klaar. Dankzij onze lokale expertise, vakbekwaamheid en eerlijke prijzen kiezen veel bewoners van Opmeer voor Butun. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw huis schitteren dankzij het vakmanschap van Butun.

Wij staan gereed om bij te staan!