Stukadoor Zaandam

Project Beschrijving

Betaalbare stukadoor in Zaandam?

Werken met een goede stukadoor in Zaandam kan met de hulp van Butun.nl. Het is fijn om met stukadoors met tientallen jaren ervaring te werken. Die zorgen dat het stuken van de muren en plafonds in een woning of kantoor op de correcte wijze gebeurt. Het geeft de garantie op een resultaat van de hoogste kwaliteit. Met een mooie en gladde afwerking komt elke ruimte ook het best tot zijn recht.

Professioneel stucwerk verzorgen

Het verzorgen van professioneel stucwerk is bij Butun.nl in goede handen. Een stukadoor in Zaandam inschakelen voor de perfecte afwerking van de wanden en plafonds is daarom geen enkel probleem. Zorgen voor het verdwijnen van oneffenheden die altijd de aandacht trekken zorgt ook voor rust in de ruimte. Met goed stucwerk is dit geen enkel probleem.

De aanpak van de stukadoors van Butun.nl is traditioneel. Dit is goed toepasbaar op alle soorten muren en plafonds. Die kunnen zo vakkundig worden aangepakt. Wanneer ook nog eens gezorgd wordt voor materialen van de beste kwaliteit, dan geeft dat helemaal de zekerheid dat alle vlakken er mooi strak en effen uit komen te zien. Dit is wat een ervaren stukadoor voor u kan betekenen.

Stukadoor in Zaandam met ervaring

De stukadoor in Zaandam zorgt dat alle werkzaamheden voor u gedaan worden. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat u een nieuwe winkel of een kantoorpand naar uw zin laat maken. Vaak is het slim om de muren en wanden eerst te bepleisteren zodat u de nieuwe inrichting zonder probleem kunt plaatsen. Gaat het echter om een woning in Zaandam, dan is de specialist van Butun.nl net zo geschikt.

Het is fijn om te weten dat het stuken in Zaandam professioneel en in hoog tempo verzorgd kan worden. Het betrekken van de woning of kantoor hoeft dan niet langer op zich te laten wachten. Met mooi gestukte muren en plafonds is het dan ook wel heel fijn om zeker te zijn dat de ruimte aan alle wensen en eisen die u heeft kan voldoen.

Een plafond laten stuken

Het stucwerk in Weesp laten verzorgen vergt meer dan alleen het strak en mooi maken van de muren. Bij Butun.nl werken we daarom ook altijd aan het plafond. Het is zelfs zo dat stucwerk aan de plafonds nog veel meer mogelijkheden biedt. Het is fijn om te zorgen dat de hele ruimte op hetzelfde niveau is afgewerkt en er netjes en glad uit zal zien.

Het stucwerk in Zaandam aan het plafond kan ook ter decoratie dienen. Denk dan bijvoorbeeld aan traditionele plafonds die weer in oude staat worden teruggebracht. Maar denk ook aan moderne plafonds die met de hulp van Butun.nl van een mooie sierlijst kunnen worden voorzien. Dit helpt om de uitstraling net wat mooier en luxer te maken. De professionele aanpak is daarin wel belangrijk.

Een badkamer laten stuken

De badkamer moet na enkele jaren weer goed worden opgeknapt. Door de invloed van het vele vocht gaan het plafond en de muren er slechter uitzien door de jaren heen. Daar is met de hulp van de stukadoor in Zaandam het nodige aan te doen. Alles opfrissen en strak maken helpt om te zorgen dat de badkamer weer optimaal bruikbaar wordt. Ook draagt het bij aan de hygiëne in de ruimte.

Stucwerk heeft in veel badkamers het betegelen vervangen vanwege de hygiëne. Het is immers zo dat stucwerk met vochtwerende stucmortel nauwelijks kans op schimmelvorming biedt. Dat is in de naden van de tegels wel anders. Bovendien zit u als bewoner bij betegeling van de badkamer vast aan bepaalde patronen. Met het stuken op traditionele wijze is het zo dat een eigen patroon is te vormen. Dit laat het geheel er direct ook veel beter tot zijn recht komen.

Een keuken laten stuken

De keuken heeft met dezelfde factoren als de badkamer te maken. Onder invloed van vocht en vuil worden de muren en wanden lelijk. Wie de stukadoor in Zaandam laat langskomen kan daar iets aan doen. Het verbouwen van de keuken begint namelijk altijd bij het doen van goed stucwerk met de hulp van Butun.nl. Dit vormt de basis van een goede en nette nieuwe keuken.

Het is zaak om de muren en het plafond mooi strak te bepleisteren. Daarmee zijn de vormen van de oude keuken weg te werken. Dit is bijvoorbeeld van grote waarde wanneer de nieuwe keuken een andere indeling kent. Er zijn dan geen sporen of problemen door de oude indeling. Eerst laten stuken en dan pas de keuken inrichten is dus de werkwijze die wij u aanraden.

Welke kosten rekent een stukadoor in Zaandam?

Een stukadoor in Zaandam laten werken brengt natuurlijk kosten met zich mee. Dit betekent niet dat het werk duur hoeft te zijn. Wanneer u werkt met Butun.nl krijgt u in ieder geval stucwerk van goede kwaliteit geboden. Dit werk is dan ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Dat komt door de keuze voor traditioneel stuken waardoor snel, maar professioneel gewerkt kan worden. De muren en plafonds in een woning of kantoor zijn daarmee snel bepleisterd. Dat gebeurt altijd nadat eerst bekeken is wat de werkzaamheden moeten kosten.

De kosten hangen af van bijvoorbeeld het soort stucwerk in Zaandam dat u wenst. Daarnaast zijn er ook andere factoren die een rol spelen. Dat kan onder andere zelfs om de hoogte van de btw gaan. Daarom is het goed om altijd alles eerst goed na te lopen en een offerte op te stellen. Daarmee is direct voor iedereen inzichtelijk te maken wat de kosten zijn. Zo staat u ook niet voor onverwacht hoge kosten voor het stukwerk dat wij voor u doen.

Stucwerk in goede orde herstellen

De stukadoor in Zaandam is de juiste persoon om regulier stucwerk uit te voeren. Daarnaast kunt u ook voor andere soorten stucwerkzaamheden bij Butun.nl terecht. Denk dan onder andere aan schade herstel. Scheurtjes en barstjes kunnen door de jaren heen altijd ontstaan. Die zijn wel ook goed te repareren, bijvoorbeeld met vulmiddel in poedervorm. Zo ziet alles er snel weer netjes uit.

Ander vormen van schade zijn deuken door stoten of gaten door boren. Dit vraagt ook om het gebruik van vulmiddel. Naast het poedermiddel is er ook een middel in elastische of harde vorm. Daarmee is ook te zorgen dat elk gat te dichten is en de muur er weer mooi glad uit komt te zien!

Stukadoor offerte aanvragen in regio Zaandam?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken van uw woning in Zaandam en omstreken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven. 

 
Butun.nl
4.9
Gebaseerd op 214 beoordelingen
powered by Google
celine Nagtegaalceline Nagtegaal
11:46 03 Apr 24
We zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Sterre Den HartogSterre Den Hartog
10:05 12 Mar 24
Goede ervaring gehad met Butun. Stukadoors werkte snel en netjes, waren erg vriendelijk. Ze kwamen hun afspraken na en kwamen op tijd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij dit stuukbedrijf zeker aan!
Gurkan CardakGurkan Cardak
17:33 09 Mar 24
Top bedrijf
Maud GriepMaud Griep
17:13 09 Mar 24
Top!! Kan het iedereen aanraden. Harde werkers en heel netjes!
Arvid DelsmanArvid Delsman
18:20 06 Mar 24
Prima ervaring gehad met Butun. Wij waren achterop onze planning geraakt met de nieuwe woning en zij konden op korte termijn met het stucwerk beginnen. Eerste dag een beleefde jongeman ontvangen en samen de werkzaamheden en de wensen besproken. Het stucwerk van de gehele woonkamer was met twee dagen gereed en naar wens. Wij kijken alvast uit naar het schilderwerk als dit gedroogd is.Aanvulling 6 maart:Vandaag was de vervolgafspraak voor het schilderen nadat het stucwerk goed gedroogd was. Twee vriendelijkere heren kwamen vroeg in de ochtend, werk doorgesproken en daarna gingen ze voortvarend aan de slag. In ongeveer 6 uur waren de hele woonkamer, keuken en het plafond strak wit geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden van eerst het stucen en daarna het verven. Aanrader.
Danielle KempersDanielle Kempers
21:20 05 Nov 23
Als ondernemer dacht ik altijd, als iemand meteen kan dan is er iets niet goed. Butun gebeld, kwam meteen, kon meteen, is ongelofelijk flexibel als het gaat om grilligheid van andere bedrijven. Geen gedoe me ja maar dit doen we niet. Oh wilt u dit ook, dan doen we dat toch . Ze hebben bij ons de gehele nieuwbouw woning gestuct en geschilderd. Het resultaat is meer dan perfect. Als je hen over de vloer hebt, kun je met een gerust hart vertrouwen op kwaliteit.
Frans van der SmanFrans van der Sman
20:16 03 Nov 23
De professionals van Butun leveren kwaliteit. Stucwerk en schilderwerk wordt met veel oog voor detail prachtig afgeleverd. Na afloop van de klus wordt alles perfect opgeruimd en kun je er weer jaren tegen met strakke muren en plafonds.
STEVEN MSTEVEN M
15:27 05 Sep 23
Afgelopen 2 dagen waren de mannen bezig van Butun. Ze waren lekker vroeg gekomen en gingen lekker aan de slag! Ze werken heel hard en snel door tot een mooi resultaat. Nu even 10 dagen tot het droog is en kunnen wij over tot het schilderen. Tot zover ben ik zeer tevreden 😊
Jurian NijssenJurian Nijssen
20:43 18 Apr 23
Butun levert snel en goed werk. Binnen een dag kwam de chef langs en had ik een prijsopgave.Stucen ging snel. Hier en daar door miscommunicatie een paar foutjes, maar die werden netjes opgelost.Het schilderwerk maakte het helemaal af. M’n appartement ziet er mooi strak uit.Deze gasten verstaan hun vak. Werken erg hard. Je kunt ze prima je klus laten uitvoeren.
AnoniemAnoniem
16:54 03 Aug 22
In 1 woord: KWALITEIT!! Zeer goede en professionele stucadoors en schilders. Hele woning omgetoverd tot een super strak wandafwerking. Meeste tijd zat in de voorbereiding van afplakken vloeren deuren trappen kozijnen keuken en open haard. Daarna alle wanden en plafonds voorbereid en vervolgens gestuct. Geen oneffenheden te zien. Goede communicatie zonder 9 tot 5 mentaliteit of onbereikbaar wegens weekend. Altijd snelle reactie per telefoon of app.Ik was zeer sceptisch om met welke stuc bedrijf in zee te gaan. Maar van deze keuze absoluut geen spijt gehad. Al mijn zorgen zijn weggenomen toen ik zag hoe ze aan de opdracht begonnen en de tussentijdse resultaten. Ga zo door!! En nogmaals bedankt!!
Matthijs VerhoefMatthijs Verhoef
16:23 03 Aug 22
Top bedrijf! Snelle service en super resultaat. Stucen en schilderen van wanden en plafonds, alles geregeld binnen 2 weken. Bedankt mannen, volgende keer weer Butun!
Melvin DierdorpMelvin Dierdorp
10:58 30 Jul 22
Bij mij stucwerk en het hele huis geschilderd. Ik kan niets anders zeggen dan: Perfect!!!Het huis lijkt wel als nieuw opgeleverd.Keurige afwerking en alles schoon achtergelatenDeze mannen kan ik sterk aanbevelen.
Geertje HesselingGeertje Hesseling
12:59 20 Jul 22
Nadat we onze vorige klusjesmannen hebben moeten vervangen omdat ze ongelofelijk slecht werk hebben geleverd, werden we uitermate positief verrast door de professionaliteit en kwaliteit van Butun Stukadoors.Een afspraak was zo geregeld (we belden om 22.00 nog voor wat laatste details, was geen probleem!), de klus was binnen 2 weken klaar en wat ziet het stukwerk en de verflaag er strak uit! We werden tussendoor op de hoogte gehouden met filmpjes, echt super.Iedereen weet hoe stressvol een verbouwing kan zijn, maar Butun heeft echt mooi werk geleverd, met snelle communicatie en zonder gedoe. Precies wat je nodig hebt, in zo’n geval.Niks dan goeds over dit bedrijf, en bij een volgende klus staan ze voor ons op speed dial!
jeroen kuiperjeroen kuiper
20:10 10 Jun 22
Nog even mijn complimenten mohamed! Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook een strak appartement! 😇 Zonder gedoe, strakke planning, schoon en een netjes werkend superteam! Geef ze even mijn complimenten door s.v.p. Ik ben superblij 🤗 Top geregeld, met een team dat net even dat extraatje doet, niets laat liggen. Schoon werk achterlatend, oog voor detail! Mijn 5 sterren meer dan waard...en dank voor je afwerkingstips, geeft de liefde voor het vak aan...
js_loader
Veelgestelde vragen over stucwerk in Zaandam

Heb je een vraag over stucwerk? Bekijk dan zeker de onderstaande vragen die andere mensen vaak stellen, misschien vind je zo een antwoord op je eigen vraag.

 
 
 

Een stukadoor werkt muren en plafonds af met mortel om ze glad en/of recht te maken. Zijn je muren en/of plafonds beschadigt of wil je ze afwerken met een mooie laag sierpleister? Dan kun je een stukadoor inhuren. Deze stukadoor zal je muren en plafonds dan voorzien van een laag mortel zodat je wanden en plafonds weer recht zijn en je erop kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer je een stukadoor inhuurt, kun je verwachten dat deze stukadoor gemiddeld 20-30 vierkante meter sausklaar stucwerk per dag kan leveren. Sausklaar stucwerk betekent dat er vrijwel geen oneffenheden meer zijn, en dat de muur dus geverfd kan worden.

 

Pleisterwerk is een soort stucwerk waarbij een dunne laag mortel aangebracht wordt op muren en plafonds om lichte beschadigingen te herstellen. Pleisterwerk is dus niet hetzelfde als stucwerk , maar is wel een soort stucwerk namelijk glad stucwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je hebt misschien al eens overwogen om zelf je muren en plafonds te stucen. Stucen lijkt toch niet moeilijk, maar dat is in de meeste gevallen, maar schijn. Stucen heeft namelijk nadelen en het kan ook gevaarlijk zijn om zelf te stucen. Slecht stucwerk valt na een bepaalde tijd zelfs van de muren, en dan heb je een groot probleem. Het is dus geen goed idee om zelf te stucen, als je hier geen ervaring of kennis van hebt. Dankzij onze 20+ werkervaring zit je bij ons goed!

 
 
 
 
 
 
 
 

Zijn je muren en plafonds gestuct, en zou je er graag op willen verven? Dan zul je toch nog even moeten wachten vooraleer je begint met verven. Hoelang je precies moet verven is afhankelijk van de dikte van de aangebrachte mortel. De ongeschreven regel is dat je per millimeter stuc 1 dag moet laten drogen. Als je stucwerk 10 millimeter dik is, moet je dus 10 dagen wachten vooraleer je er op kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie