Stukadoor Zwaag

Project Beschrijving

Stukadoor Zwaag

Butun.nl is voor u de stukadoor in Zwaag. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring met stucwerk kunnen wij u helpen met het in orde maken van alle muren en plafonds in uw woning, op kantoor of in een winkel. Dit geeft u de zekerheid dat er werk van de beste kwaliteit wordt afgeleverd. Zo zien de wanden en plafonds er weer mooi glad uit. Dit helpt om de ruimte optimaal te gebruiken omdat deze in de allerbeste staat is.

Professioneel stucwerk verzorgen

Werken met Butun.nl geeft de zekerheid dat professioneel stucwerk in Zwaag wordt verzorgd. De kwaliteit is altijd van het hoogste niveau. Daarmee is te garanderen dat de wanden en plafonds glad en netjes worden afgewerkt. Alle lelijke oneffenheden die direct opvallen, worden professioneel afgewerkt. Deze gerichte aanpak biedt het juiste resultaat. Dit is voor allerlei muren en plafonds goed te realiseren.

Omdat de stukadoors van Butun.nl de traditionele manier van stuken toepassen, is extra aandacht aan de wanden en plafonds te geven. Bovendien wordt met middelen van de beste kwaliteit gewerkt. Dat draagt eraan bij dat ongelijke vlakken na het stuken allemaal mooi zijn afgewerkt. Het is goed om alles weer in de beste staat te zien.

Professionele stukadoor in Zwaag

Werken met een professionele stukadoor in Zwaag kan altijd. Of het nu gaat om het stuken in een woning, kantoor of winkel, elk pand is goed op te knappen op deze manier. Dat kan ook wanneer u een ander pand betrekt wat u eerst naar uw eigen zin wilt maken. Het is dan fijn om te weten dat er altijd een ervaren en deskundige stukadoor klaarstaat om dit te verzorgen.

De stukadoors in Zwaag werken snel en nauwkeurig. Dat betekent dat uw woning of kantoor in de kortst mogelijke tijd volledig gepleisterd is. Daarnaast is het ook zo dat allerlei andere werkzaamheden rondom het stucwerk die op de juiste wijze verzorgd kunnen worden. Het hoeft daarbij niet uit te maken welke ruimte u door ons wilt laten aanpakken. Dit is allemaal mogelijk.

Plafond vakkundig stuken

Het is niet zo dat het stucwerk in Zwaag alleen geschikt is voor de muren. Het is juist ook zo dat met onze specialisten goed gewerkt kan worden aan het pleisteren van het plafond. Het is ook belangrijk dat het plafond er net zo strak uit komt te zien als de muren. Dat het plafond altijd direct wordt meegenomen in de werkzaamheden zorgt voor een mooie geheel van de ruimte.

Als het stucwerk in Zwaag aan het plafond betreft, dan is het vaak ook zo dat het gaat om pleisterwerk ter decoratie. Dit is ook specialistisch werk dat door Butun.nl uitgevoerd kan worden. Een plafond dat een mooie traditionele look verdient is bijvoorbeeld aan te pakken. Ook wanneer met sierlijsten voor een chique uitstraling gezorgd moet worden, is dit mogelijk via de professionals.

Badkamer vakkundig stuken

Als er één ruimte in huis is die zo nu en dan goed aangepakt moet worden, dan is het de badkamer. De stukadoor in Zwaag laten komen om de muren en het plafond weer mooi glad en netjes te maken, is daar een goede optie voor. Zo ziet de badruimte er snel weer strak en fris uit. Dit is vooral ook belangrijk omdat de badkamer natuurlijk flink wat te verduren krijgt door het vele gebruik.

De badkamermuren laten stuken wordt tegenwoordig ook vaker gekozen dan andere opties. Dit komt onder andere doordat er een mooi uniek patroon mee te maken is. Dat betekent dus dat de badkamer een uitstraling krijgt die nergens te vinden is. Daarnaast is het ook nog eens meer hygiënisch. Zo zijn er bijvoorbeeld bij betegeling kans op schimmelvorming, maar bij stucwerk met watervaste stucmortel is die kans nauwelijks aanwezig.

Keuken vakkundig stuken

Niet alleen de badkamer, maar ook de keuken kan zo nu en dan wat verfrissing gebruiken. Ook dan is de stukadoor in Zwaag in te schakelen. Het is bij het verbouwen van de keuken van belang om voor professioneel stucwerk te kiezen. Het is de manier om alle muren strak te maken zodat de keuken gewoon naar eigen wens opnieuw in te delen is.

Wie daarvoor de stukadoors van Butun.nl inschakelt, weet dan ook zeker dat alle muren en plafonds op de juiste wijze worden aangepakt. Het draagt eraan bij dat de keuken weer vele jaren geschikt voor gebruik is. Door op traditionele wijze de muren te pleisteren, voordat de keuken geplaatst is, is te zorgen dat alles perfect tot zijn recht komt in deze ruimte.

Wat kost stucwerk in Zwaag?

Wat kost het verzorgen van stucwerk in Zwaag? Door te kiezen voort Butun.nl is in ieder geval te zorgen dat de beste kwaliteit wordt geleverd. Daarbij wordt de prijs dan ook nog eens aantrekkelijk gehouden. Dat is mede ook te danken aan de kennis en ervaring van de professionele stukadoors. Die zorgen ervoor dat snel werken met precisie gewoon mogelijk is. Daardoor zijn alle muren en plafonds in een pand goed aan te pakken en is te zorgen dat de prijs niet hoger hoeft op te lopen dan nodig is.

Wel is het natuurlijk zo dat de kosten voor stuken in Zwaag altijd afhankelijk zijn van de kenmerken van het project. Voor elk pand zijn andere factoren van belang. Daardoor is het ook altijd belangrijk om te plaatse te bepalen wat er nodig is en hoeveel dit gaat kosten. Dit kan dan vooraf in de offerte worden opgenomen. Zo heeft u altijd precies zicht op wat er te verwachten is op dit vlak en staat u niet voor onaangename verrassingen.

Reparatie van stucwerk

De stukadoor in Zwaag is ook de juiste persoon om reparatie aan het stucwerk te verzorgen. Daarvoor is Butun.nl ook altijd in te schakelen. Reparaties in allerlei vormen zijn door ons uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van scheurtjes en barsten. Denk daarnaast ook aan grote schade zoals gaten door boren of deuken door stoten. Daarvoor worden dan de middelen gebruikt waarmee alles glad te strijken is.

Alle herstelwerkzaamheden zijn goed door ons te verzorgen. Daarvoor worden dan de vulmiddelen gebruikt die in poedervorm of in elastische vorm te gebruiken zijn. Dit maakt het mogelijk om al het stucwerk in Zwaag in uw woning er weer als nieuw uit te laten zien!

Stukadoor offerte aanvragen in regio Zwaag?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken van uw woning in Zwaag en omstreken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven. 

Butun.nl
4.9
Gebaseerd op 214 beoordelingen
powered by Google
celine Nagtegaalceline Nagtegaal
11:46 03 Apr 24
We zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Sterre Den HartogSterre Den Hartog
10:05 12 Mar 24
Goede ervaring gehad met Butun. Stukadoors werkte snel en netjes, waren erg vriendelijk. Ze kwamen hun afspraken na en kwamen op tijd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij dit stuukbedrijf zeker aan!
Gurkan CardakGurkan Cardak
17:33 09 Mar 24
Top bedrijf
Maud GriepMaud Griep
17:13 09 Mar 24
Top!! Kan het iedereen aanraden. Harde werkers en heel netjes!
Arvid DelsmanArvid Delsman
18:20 06 Mar 24
Prima ervaring gehad met Butun. Wij waren achterop onze planning geraakt met de nieuwe woning en zij konden op korte termijn met het stucwerk beginnen. Eerste dag een beleefde jongeman ontvangen en samen de werkzaamheden en de wensen besproken. Het stucwerk van de gehele woonkamer was met twee dagen gereed en naar wens. Wij kijken alvast uit naar het schilderwerk als dit gedroogd is.Aanvulling 6 maart:Vandaag was de vervolgafspraak voor het schilderen nadat het stucwerk goed gedroogd was. Twee vriendelijkere heren kwamen vroeg in de ochtend, werk doorgesproken en daarna gingen ze voortvarend aan de slag. In ongeveer 6 uur waren de hele woonkamer, keuken en het plafond strak wit geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden van eerst het stucen en daarna het verven. Aanrader.
Danielle KempersDanielle Kempers
21:20 05 Nov 23
Als ondernemer dacht ik altijd, als iemand meteen kan dan is er iets niet goed. Butun gebeld, kwam meteen, kon meteen, is ongelofelijk flexibel als het gaat om grilligheid van andere bedrijven. Geen gedoe me ja maar dit doen we niet. Oh wilt u dit ook, dan doen we dat toch . Ze hebben bij ons de gehele nieuwbouw woning gestuct en geschilderd. Het resultaat is meer dan perfect. Als je hen over de vloer hebt, kun je met een gerust hart vertrouwen op kwaliteit.
Frans van der SmanFrans van der Sman
20:16 03 Nov 23
De professionals van Butun leveren kwaliteit. Stucwerk en schilderwerk wordt met veel oog voor detail prachtig afgeleverd. Na afloop van de klus wordt alles perfect opgeruimd en kun je er weer jaren tegen met strakke muren en plafonds.
STEVEN MSTEVEN M
15:27 05 Sep 23
Afgelopen 2 dagen waren de mannen bezig van Butun. Ze waren lekker vroeg gekomen en gingen lekker aan de slag! Ze werken heel hard en snel door tot een mooi resultaat. Nu even 10 dagen tot het droog is en kunnen wij over tot het schilderen. Tot zover ben ik zeer tevreden 😊
Jurian NijssenJurian Nijssen
20:43 18 Apr 23
Butun levert snel en goed werk. Binnen een dag kwam de chef langs en had ik een prijsopgave.Stucen ging snel. Hier en daar door miscommunicatie een paar foutjes, maar die werden netjes opgelost.Het schilderwerk maakte het helemaal af. M’n appartement ziet er mooi strak uit.Deze gasten verstaan hun vak. Werken erg hard. Je kunt ze prima je klus laten uitvoeren.
AnoniemAnoniem
16:54 03 Aug 22
In 1 woord: KWALITEIT!! Zeer goede en professionele stucadoors en schilders. Hele woning omgetoverd tot een super strak wandafwerking. Meeste tijd zat in de voorbereiding van afplakken vloeren deuren trappen kozijnen keuken en open haard. Daarna alle wanden en plafonds voorbereid en vervolgens gestuct. Geen oneffenheden te zien. Goede communicatie zonder 9 tot 5 mentaliteit of onbereikbaar wegens weekend. Altijd snelle reactie per telefoon of app.Ik was zeer sceptisch om met welke stuc bedrijf in zee te gaan. Maar van deze keuze absoluut geen spijt gehad. Al mijn zorgen zijn weggenomen toen ik zag hoe ze aan de opdracht begonnen en de tussentijdse resultaten. Ga zo door!! En nogmaals bedankt!!
Matthijs VerhoefMatthijs Verhoef
16:23 03 Aug 22
Top bedrijf! Snelle service en super resultaat. Stucen en schilderen van wanden en plafonds, alles geregeld binnen 2 weken. Bedankt mannen, volgende keer weer Butun!
Melvin DierdorpMelvin Dierdorp
10:58 30 Jul 22
Bij mij stucwerk en het hele huis geschilderd. Ik kan niets anders zeggen dan: Perfect!!!Het huis lijkt wel als nieuw opgeleverd.Keurige afwerking en alles schoon achtergelatenDeze mannen kan ik sterk aanbevelen.
Geertje HesselingGeertje Hesseling
12:59 20 Jul 22
Nadat we onze vorige klusjesmannen hebben moeten vervangen omdat ze ongelofelijk slecht werk hebben geleverd, werden we uitermate positief verrast door de professionaliteit en kwaliteit van Butun Stukadoors.Een afspraak was zo geregeld (we belden om 22.00 nog voor wat laatste details, was geen probleem!), de klus was binnen 2 weken klaar en wat ziet het stukwerk en de verflaag er strak uit! We werden tussendoor op de hoogte gehouden met filmpjes, echt super.Iedereen weet hoe stressvol een verbouwing kan zijn, maar Butun heeft echt mooi werk geleverd, met snelle communicatie en zonder gedoe. Precies wat je nodig hebt, in zo’n geval.Niks dan goeds over dit bedrijf, en bij een volgende klus staan ze voor ons op speed dial!
jeroen kuiperjeroen kuiper
20:10 10 Jun 22
Nog even mijn complimenten mohamed! Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook een strak appartement! 😇 Zonder gedoe, strakke planning, schoon en een netjes werkend superteam! Geef ze even mijn complimenten door s.v.p. Ik ben superblij 🤗 Top geregeld, met een team dat net even dat extraatje doet, niets laat liggen. Schoon werk achterlatend, oog voor detail! Mijn 5 sterren meer dan waard...en dank voor je afwerkingstips, geeft de liefde voor het vak aan...
js_loader
Veelgestelde vragen over stucwerk in Zwaag

Heb je een vraag over stucwerk? Bekijk dan zeker de onderstaande vragen die andere mensen vaak stellen, misschien vind je zo een antwoord op je eigen vraag.

 
 
 

Een stukadoor werkt muren en plafonds af met mortel om ze glad en/of recht te maken. Zijn je muren en/of plafonds beschadigt of wil je ze afwerken met een mooie laag sierpleister? Dan kun je een stukadoor inhuren. Deze stukadoor zal je muren en plafonds dan voorzien van een laag mortel zodat je wanden en plafonds weer recht zijn en je erop kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer je een stukadoor inhuurt, kun je verwachten dat deze stukadoor gemiddeld 20-30 vierkante meter sausklaar stucwerk per dag kan leveren. Sausklaar stucwerk betekent dat er vrijwel geen oneffenheden meer zijn, en dat de muur dus geverfd kan worden.

 

Pleisterwerk is een soort stucwerk waarbij een dunne laag mortel aangebracht wordt op muren en plafonds om lichte beschadigingen te herstellen. Pleisterwerk is dus niet hetzelfde als stucwerk , maar is wel een soort stucwerk namelijk glad stucwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je hebt misschien al eens overwogen om zelf je muren en plafonds te stucen. Stucen lijkt toch niet moeilijk, maar dat is in de meeste gevallen, maar schijn. Stucen heeft namelijk nadelen en het kan ook gevaarlijk zijn om zelf te stucen. Slecht stucwerk valt na een bepaalde tijd zelfs van de muren, en dan heb je een groot probleem. Het is dus geen goed idee om zelf te stucen, als je hier geen ervaring of kennis van hebt. Dankzij onze 20+ werkervaring zit je bij ons goed!

 
 
 
 
 
 
 
 

Zijn je muren en plafonds gestuct, en zou je er graag op willen verven? Dan zul je toch nog even moeten wachten vooraleer je begint met verven. Hoelang je precies moet verven is afhankelijk van de dikte van de aangebrachte mortel. De ongeschreven regel is dat je per millimeter stuc 1 dag moet laten drogen. Als je stucwerk 10 millimeter dik is, moet je dus 10 dagen wachten vooraleer je er op kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie