5 jaar garantie stukadoor

Sinds 1995 zijn wij een professionele stukadoorsbedrijf

Butun.nl voldoet volledig aan de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit betekent dat we een solide garantie geven op stucwerk en dat we aan al hun strenge eisen kunnen voldoen. Als er toch onenigheid ontstaat, is het mogelijk een vertegenwoordiger van de NOA in te schakelen om de situatie te bemiddelen.

Als je hier bent, weet je dat je het beste krijgt wat het huis te bieden heeft (ook al doen we onszelf voor goedkope stukadoor). Al ons werk wordt ondersteund door een garantie, dus je kunt er zeker van zijn dat we de kwaliteit die we bieden ook waarmaken.

 
 
 
 

We garanderen al ons pleisterwerk bij NOA.

Als particuliere klant moet je natuurlijk alles weten over de garantie die een stukadoor moet geven nadat hij het werk voor je gedaan heeft. Hier is de link naar het daarvoor bestemde deel van de NOA website.

Dit alles komt erop neer dat de NOA strikte voorschriften heeft voor de kwaliteit van stucwerk, en we moeten ons daaraan houden. Zo moet stucwerk bijvoorbeeld minstens even dik gelegd worden als een bepaald minimum.

Het is de moeite waard op te merken dat er gedocumenteerde toleranties zijn (wat betreft diktevariaties) die niettemin binnen de normen blijven. Ook de criteria voor het beoordelen van de kwaliteit van het pleisterwerk zijn aan regels gebonden.

De verbonden firma moet alle problemen met het pleisterwerk die zich voordoen, oplossen volgens de voorwaarden van de NOA. Als de moederfirma niet kan betalen om het probleem te laten verhelpen, doet de verbonden firma dat.

Garantie op stucwerk is een geruststellende gedachte, maar je hoopt natuurlijk dat je ze nooit zult hoeven te gebruiken. Maar wees gerust, onze garantie zal je beschermen. We zien dit als een methode om onze toewijding aan uitmuntendheid te demonstreren voor je ons kiest om om het even welke soort stucwerk uit te voeren, ook buitenstucwerk.

Het spreekt vanzelf dat we alles zullen doen wat in ons vermogen ligt om te voorkomen dat je ooit van de garantie gebruik hoeft te maken. Eenvoudig gezegd, we geven om onze klanten en zullen doen wat nodig is om ze tevreden te stellen als ze dat niet zijn.

 
 
 
 
 

Hoe lang is de garantie?

Wij zien kwaliteitsgarantie als een integraal onderdeel van het verlenen van de best mogelijke service aan onze klanten. Als het onverwachte zich voordoet, zoals scheuren in het pleisterwerk, mag je er zeker van zijn dat ons werk nog steeds van hoge kwaliteit zal zijn.

Die belofte kunnen we niet maken als de structuur inklinkt en het pleisterwerk begint los te laten. Simpel gezegd zijn we machteloos om dit te voorkomen. Daarom geven we garantie en voeren we binnen het eerste jaar alle nodige stucwerk reparaties gratis uit. Eis de voorwaarden te kennen!

Per NOA voorwaarden moet de stucwerk garantie minimaal 3 jaar zijn voor buitenwerk en 5 jaar voor binnenwerk. Als je veel afbladderend pleisterwerk hebt of dat niet goed aan elkaar kleeft, dan is dit iets voor jou. Niettemin voor elke verslapping van het pas aangebrachte werk.

 
 
 
 
 
 
Professionele stukadoor nodig?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven.

 
Butun.nl
4.9
Gebaseerd op 214 beoordelingen
powered by Google
celine Nagtegaalceline Nagtegaal
11:46 03 Apr 24
We zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Sterre Den HartogSterre Den Hartog
10:05 12 Mar 24
Goede ervaring gehad met Butun. Stukadoors werkte snel en netjes, waren erg vriendelijk. Ze kwamen hun afspraken na en kwamen op tijd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij dit stuukbedrijf zeker aan!
Gurkan CardakGurkan Cardak
17:33 09 Mar 24
Top bedrijf
Maud GriepMaud Griep
17:13 09 Mar 24
Top!! Kan het iedereen aanraden. Harde werkers en heel netjes!
Arvid DelsmanArvid Delsman
18:20 06 Mar 24
Prima ervaring gehad met Butun. Wij waren achterop onze planning geraakt met de nieuwe woning en zij konden op korte termijn met het stucwerk beginnen. Eerste dag een beleefde jongeman ontvangen en samen de werkzaamheden en de wensen besproken. Het stucwerk van de gehele woonkamer was met twee dagen gereed en naar wens. Wij kijken alvast uit naar het schilderwerk als dit gedroogd is.Aanvulling 6 maart:Vandaag was de vervolgafspraak voor het schilderen nadat het stucwerk goed gedroogd was. Twee vriendelijkere heren kwamen vroeg in de ochtend, werk doorgesproken en daarna gingen ze voortvarend aan de slag. In ongeveer 6 uur waren de hele woonkamer, keuken en het plafond strak wit geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden van eerst het stucen en daarna het verven. Aanrader.
Danielle KempersDanielle Kempers
21:20 05 Nov 23
Als ondernemer dacht ik altijd, als iemand meteen kan dan is er iets niet goed. Butun gebeld, kwam meteen, kon meteen, is ongelofelijk flexibel als het gaat om grilligheid van andere bedrijven. Geen gedoe me ja maar dit doen we niet. Oh wilt u dit ook, dan doen we dat toch . Ze hebben bij ons de gehele nieuwbouw woning gestuct en geschilderd. Het resultaat is meer dan perfect. Als je hen over de vloer hebt, kun je met een gerust hart vertrouwen op kwaliteit.
Frans van der SmanFrans van der Sman
20:16 03 Nov 23
De professionals van Butun leveren kwaliteit. Stucwerk en schilderwerk wordt met veel oog voor detail prachtig afgeleverd. Na afloop van de klus wordt alles perfect opgeruimd en kun je er weer jaren tegen met strakke muren en plafonds.
STEVEN MSTEVEN M
15:27 05 Sep 23
Afgelopen 2 dagen waren de mannen bezig van Butun. Ze waren lekker vroeg gekomen en gingen lekker aan de slag! Ze werken heel hard en snel door tot een mooi resultaat. Nu even 10 dagen tot het droog is en kunnen wij over tot het schilderen. Tot zover ben ik zeer tevreden 😊
Jurian NijssenJurian Nijssen
20:43 18 Apr 23
Butun levert snel en goed werk. Binnen een dag kwam de chef langs en had ik een prijsopgave.Stucen ging snel. Hier en daar door miscommunicatie een paar foutjes, maar die werden netjes opgelost.Het schilderwerk maakte het helemaal af. M’n appartement ziet er mooi strak uit.Deze gasten verstaan hun vak. Werken erg hard. Je kunt ze prima je klus laten uitvoeren.
AnoniemAnoniem
16:54 03 Aug 22
In 1 woord: KWALITEIT!! Zeer goede en professionele stucadoors en schilders. Hele woning omgetoverd tot een super strak wandafwerking. Meeste tijd zat in de voorbereiding van afplakken vloeren deuren trappen kozijnen keuken en open haard. Daarna alle wanden en plafonds voorbereid en vervolgens gestuct. Geen oneffenheden te zien. Goede communicatie zonder 9 tot 5 mentaliteit of onbereikbaar wegens weekend. Altijd snelle reactie per telefoon of app.Ik was zeer sceptisch om met welke stuc bedrijf in zee te gaan. Maar van deze keuze absoluut geen spijt gehad. Al mijn zorgen zijn weggenomen toen ik zag hoe ze aan de opdracht begonnen en de tussentijdse resultaten. Ga zo door!! En nogmaals bedankt!!
Matthijs VerhoefMatthijs Verhoef
16:23 03 Aug 22
Top bedrijf! Snelle service en super resultaat. Stucen en schilderen van wanden en plafonds, alles geregeld binnen 2 weken. Bedankt mannen, volgende keer weer Butun!
Melvin DierdorpMelvin Dierdorp
10:58 30 Jul 22
Bij mij stucwerk en het hele huis geschilderd. Ik kan niets anders zeggen dan: Perfect!!!Het huis lijkt wel als nieuw opgeleverd.Keurige afwerking en alles schoon achtergelatenDeze mannen kan ik sterk aanbevelen.
Geertje HesselingGeertje Hesseling
12:59 20 Jul 22
Nadat we onze vorige klusjesmannen hebben moeten vervangen omdat ze ongelofelijk slecht werk hebben geleverd, werden we uitermate positief verrast door de professionaliteit en kwaliteit van Butun Stukadoors.Een afspraak was zo geregeld (we belden om 22.00 nog voor wat laatste details, was geen probleem!), de klus was binnen 2 weken klaar en wat ziet het stukwerk en de verflaag er strak uit! We werden tussendoor op de hoogte gehouden met filmpjes, echt super.Iedereen weet hoe stressvol een verbouwing kan zijn, maar Butun heeft echt mooi werk geleverd, met snelle communicatie en zonder gedoe. Precies wat je nodig hebt, in zo’n geval.Niks dan goeds over dit bedrijf, en bij een volgende klus staan ze voor ons op speed dial!
jeroen kuiperjeroen kuiper
20:10 10 Jun 22
Nog even mijn complimenten mohamed! Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook een strak appartement! 😇 Zonder gedoe, strakke planning, schoon en een netjes werkend superteam! Geef ze even mijn complimenten door s.v.p. Ik ben superblij 🤗 Top geregeld, met een team dat net even dat extraatje doet, niets laat liggen. Schoon werk achterlatend, oog voor detail! Mijn 5 sterren meer dan waard...en dank voor je afwerkingstips, geeft de liefde voor het vak aan...
js_loader