Stukadoor Beverwijk

Project Beschrijving

Betaalbare stukadoor in Beverwijk?

Werken met een geschikte stukadoor in Beverwijk betekent dat u Butun.nl moet overwegen. Werken met onze ervaren stukadoors levert u veel op. Het stucwerk aan de wanden en plafonds in huis en op kantoor is op die manier goed te realiseren. Daarbij krijt u van ons de zekerheid dat alle werkzaamheden op professionele wijze worden aangepakt. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden en bent u er zeker van dat uw ruimte er mooi strak afgewerkt uitziet.

Stucwerk op basis van ervaring

Het stucwerk in Beverwijk moet aan uw kwaliteitseisen voldoen. Daarom is het ook zo dat de stukadoors van Butun.nl een professionele aanpak kiezen. Daarbij wordt vooral gelet op de details bij het afwerken van de muren en het plafond. Vooral het wegwerken van oneffenheden is daarin een belangrijke zaak. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring die hierbij gebruikt wordt.

De aanpak die Butun.nl kiest staat ook wel bekend als de traditionele methode van stuken. Zo worden de werkzaamheden met de hand aangepakt waar dat nodig is. Daarnaast wordt ook met professioneel gereedschap en materiaal gewerkt om de hoogste kwaliteit te bieden. Zo zijn alle onregelmatigheden en oneffenheden op elk vlak weg te werken.

Alle soorten stucwerk in Beverwijk

Werken met een traditionele stukadoor in Beverwijk is voor elk soort woning, kantoor of winkel een optie. Het is goed om te weten dat onze specialisten bij Butun.nl dit kunnen uitvoeren. Het is soms nodig om en pand een goede make-over te geven. Denk aan een verhuizing of een grondige renovatie. Dan is nieuw stucwerk verzorgen daarin altijd een grote stap die veel waarde heeft.

Onze stukadoors in Beverwijk zorgen voor een professionele aanpak. Dat betekent dat er met een goede snelheid gewerkt kan worden. Dat betekent ook dat het pleisterwerk aan huis of kantoor laten verzorgen ineens een stuk interessanter wordt. Wanneer het stucwerk en de aanverwante werkzaamheden snel verzorgd kunnen worden, dan is dat alleen maar nog aantrekkelijker. Er wordt daarbij altijd naar de meest doeltreffende aanpak gekeken.

Plafonds laten stuken

Als het gaat om stuken in Beverwijk, dan is het slim om de wanden en plafonds in één keer te pakken. Het is daarom ook aan te raden om professionals van Butun.nl erbij te halen. Die zorgen er in één keer voor dat alles strak en glad is. Het is daarom zeker ook van waarde om het werk in één keer te laten uitvoeren. Zo is er een gegarandeerd goed resultaat.

Stuken in Beverwijk aan plafonds kan op een klassieke manier worden gedaan. Dit is de methode waarbij het plafond bijvoorbeeld van sierlijsten wordt voorzien. Het is mooi om op deze wijze de plafonds te decoreren. Dit kan heel mooi staan in een klassieke woning, maar ook in een nieuwe woning is dit op een goede manier te verwerken. De stukadoors kunnen dit optimaal verzorgen.

Badkamers laten stuken

Er zijn ruimtes waarin het onderhoud net wat belangrijker is. Daar is de badkamer een voorbeeld van. Het is dan aan te raden om de stukadoor in Beverwijk erbij te halen. Die pakt de wanden en het plafond aan om alles weer fris en strak te maken. Vooral in de badkamer is dit van waarde, omdat vocht de ruimte op termijn kan aantasten. Met goed stucwerk is voor bescherming te zorgen.

Het is bovendien ook zo dat door stucwerk de badkamerwanden veel mooier te maken zijn. Dit is heel anders dan wat bijvoorbeeld met tegels te doen is. Een ander voordeel is dat er bijvoorbeeld geen voegen zijn waar schimmel in kan vormen. Het stuken zorgt dus voor een eigen karakter, maar ook voor meer hygiëne. Het is zeker de moeite waard om de badkamer op deze wijze aan te pakken. De stukadoors van Butun.nl kunnen dit professioneel verzorgen.Het is bovendien ook zo dat door stucwerk de badkamerwanden veel mooier te maken zijn. Dit is heel anders dan wat bijvoorbeeld met tegels te doen is. Een ander voordeel is dat er bijvoorbeeld geen voegen zijn waar schimmel in kan vormen. Het stuken zorgt dus voor een eigen karakter, maar ook voor meer hygiëne. Het is zeker de moeite waard om de badkamer op deze wijze aan te pakken. De stukadoors van Butun.nl kunnen dit professioneel verzorgen.

Keukens laten stuken

Stucwerk maakt een woning of kantoor al snel veel mooier. Het is dan altijd slim om ook de keuken erbij te betrekken. Wie met de stukadoor in Beverwijk werkt, kan er zeker van zijn dat de sporen van de oude keuken mooi worden weggewerkt. Het is belangrijk dat de ruimte er eerst strak uitziet. Daarna kan daar een nieuwe keuken met een andere indeling in worden geplaatst.

Ook is Butun.nl in te schakelen voor het stuken van de keuken. De keuken moet meegaan met de tijd zodat er weer jaren op een goede manier in te werken is. Strakke plafonds en wanden zijn ook belangrijk voor de hygiëne in deze ruimte. Laat daarom de professional alles aanpakken om er weer vele jaren goed mee vooruit te kunnen.

Hoeveel kost een stukadoor in Beverwijk?

Als het gaat om de prijs voor het stucwerk in Beverwijk, dan kan dat positief uitpakken. Wie werkt met Butun.nl krijgt in ieder geval stucwerk van zeer hoge kwaliteit. Waarbij de prijs altijd zo laag als mogelijk wordt gehouden. Door de ervaring van meer dan 25 jaar kunnen onze stukadoors snel maar precies werken. Dit is ook wat nodig is om de wanden en plafonds mooi strak te maken. Vooraf lopen we ook alles met u langs op dit gebied.

De exacte kosten voor het werk in Beverwijk zijn van verschillende factoren afhankelijk. Zo gaat het bijvoorbeeld om de gewenste werkzaamheden en de tarieven die daarbij horen. Het is daarom altijd zaak om eerst goed vast te stellen wat nodig is. Daarmee kan dan gerekend worden en heeft u een goed inzicht in wat het stucwerk gaat kosten. Het is fijn om dit te weten. Zo kunt u met een gerust gevoel de professionals aan het werk laten.

Het verzorgen van reparaties

Aan de slag gaan met een ervaren stukadoor in Beverwijk kan ook een slimme zet zijn voor een reparatie. Het is fijn om te weten dat stucwerk met schade gewoon te herstellen is. Er kunnen scheurtjes, barsten, stootplekken en boorgaten zijn die gedicht moeten worden. Al deze soorten schades zijn goed aan te pakken. Mits duidelijk is wat de beste aanpak is. De ervaring van de stukadoors van Butun.nl is dan ook van meerwaarde.

Het herstel gaat aan de hand van een vulmiddel. In veel gevallen gaat het dan om een poedervorm waarmee snel te zorgen is dat de wanden weer strak zijn. In andere gevallen werkt een hard en elastisch vulmiddel beter. Alles ziet er dan weer uit zoals het eruit hoort te zien. Alle soorten stucwerk zijn zo aan te pakken.

Stukadoor offerte aanvragen in regio Beverwijk?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken van uw woning in Beverwijk en omstreken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven.

Butun.nl
4.9
Gebaseerd op 214 beoordelingen
powered by Google
celine Nagtegaalceline Nagtegaal
11:46 03 Apr 24
We zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Sterre Den HartogSterre Den Hartog
10:05 12 Mar 24
Goede ervaring gehad met Butun. Stukadoors werkte snel en netjes, waren erg vriendelijk. Ze kwamen hun afspraken na en kwamen op tijd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij dit stuukbedrijf zeker aan!
Gurkan CardakGurkan Cardak
17:33 09 Mar 24
Top bedrijf
Maud GriepMaud Griep
17:13 09 Mar 24
Top!! Kan het iedereen aanraden. Harde werkers en heel netjes!
Arvid DelsmanArvid Delsman
18:20 06 Mar 24
Prima ervaring gehad met Butun. Wij waren achterop onze planning geraakt met de nieuwe woning en zij konden op korte termijn met het stucwerk beginnen. Eerste dag een beleefde jongeman ontvangen en samen de werkzaamheden en de wensen besproken. Het stucwerk van de gehele woonkamer was met twee dagen gereed en naar wens. Wij kijken alvast uit naar het schilderwerk als dit gedroogd is.Aanvulling 6 maart:Vandaag was de vervolgafspraak voor het schilderen nadat het stucwerk goed gedroogd was. Twee vriendelijkere heren kwamen vroeg in de ochtend, werk doorgesproken en daarna gingen ze voortvarend aan de slag. In ongeveer 6 uur waren de hele woonkamer, keuken en het plafond strak wit geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden van eerst het stucen en daarna het verven. Aanrader.
Danielle KempersDanielle Kempers
21:20 05 Nov 23
Als ondernemer dacht ik altijd, als iemand meteen kan dan is er iets niet goed. Butun gebeld, kwam meteen, kon meteen, is ongelofelijk flexibel als het gaat om grilligheid van andere bedrijven. Geen gedoe me ja maar dit doen we niet. Oh wilt u dit ook, dan doen we dat toch . Ze hebben bij ons de gehele nieuwbouw woning gestuct en geschilderd. Het resultaat is meer dan perfect. Als je hen over de vloer hebt, kun je met een gerust hart vertrouwen op kwaliteit.
Frans van der SmanFrans van der Sman
20:16 03 Nov 23
De professionals van Butun leveren kwaliteit. Stucwerk en schilderwerk wordt met veel oog voor detail prachtig afgeleverd. Na afloop van de klus wordt alles perfect opgeruimd en kun je er weer jaren tegen met strakke muren en plafonds.
STEVEN MSTEVEN M
15:27 05 Sep 23
Afgelopen 2 dagen waren de mannen bezig van Butun. Ze waren lekker vroeg gekomen en gingen lekker aan de slag! Ze werken heel hard en snel door tot een mooi resultaat. Nu even 10 dagen tot het droog is en kunnen wij over tot het schilderen. Tot zover ben ik zeer tevreden 😊
Jurian NijssenJurian Nijssen
20:43 18 Apr 23
Butun levert snel en goed werk. Binnen een dag kwam de chef langs en had ik een prijsopgave.Stucen ging snel. Hier en daar door miscommunicatie een paar foutjes, maar die werden netjes opgelost.Het schilderwerk maakte het helemaal af. M’n appartement ziet er mooi strak uit.Deze gasten verstaan hun vak. Werken erg hard. Je kunt ze prima je klus laten uitvoeren.
AnoniemAnoniem
16:54 03 Aug 22
In 1 woord: KWALITEIT!! Zeer goede en professionele stucadoors en schilders. Hele woning omgetoverd tot een super strak wandafwerking. Meeste tijd zat in de voorbereiding van afplakken vloeren deuren trappen kozijnen keuken en open haard. Daarna alle wanden en plafonds voorbereid en vervolgens gestuct. Geen oneffenheden te zien. Goede communicatie zonder 9 tot 5 mentaliteit of onbereikbaar wegens weekend. Altijd snelle reactie per telefoon of app.Ik was zeer sceptisch om met welke stuc bedrijf in zee te gaan. Maar van deze keuze absoluut geen spijt gehad. Al mijn zorgen zijn weggenomen toen ik zag hoe ze aan de opdracht begonnen en de tussentijdse resultaten. Ga zo door!! En nogmaals bedankt!!
Matthijs VerhoefMatthijs Verhoef
16:23 03 Aug 22
Top bedrijf! Snelle service en super resultaat. Stucen en schilderen van wanden en plafonds, alles geregeld binnen 2 weken. Bedankt mannen, volgende keer weer Butun!
Melvin DierdorpMelvin Dierdorp
10:58 30 Jul 22
Bij mij stucwerk en het hele huis geschilderd. Ik kan niets anders zeggen dan: Perfect!!!Het huis lijkt wel als nieuw opgeleverd.Keurige afwerking en alles schoon achtergelatenDeze mannen kan ik sterk aanbevelen.
Geertje HesselingGeertje Hesseling
12:59 20 Jul 22
Nadat we onze vorige klusjesmannen hebben moeten vervangen omdat ze ongelofelijk slecht werk hebben geleverd, werden we uitermate positief verrast door de professionaliteit en kwaliteit van Butun Stukadoors.Een afspraak was zo geregeld (we belden om 22.00 nog voor wat laatste details, was geen probleem!), de klus was binnen 2 weken klaar en wat ziet het stukwerk en de verflaag er strak uit! We werden tussendoor op de hoogte gehouden met filmpjes, echt super.Iedereen weet hoe stressvol een verbouwing kan zijn, maar Butun heeft echt mooi werk geleverd, met snelle communicatie en zonder gedoe. Precies wat je nodig hebt, in zo’n geval.Niks dan goeds over dit bedrijf, en bij een volgende klus staan ze voor ons op speed dial!
jeroen kuiperjeroen kuiper
20:10 10 Jun 22
Nog even mijn complimenten mohamed! Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook een strak appartement! 😇 Zonder gedoe, strakke planning, schoon en een netjes werkend superteam! Geef ze even mijn complimenten door s.v.p. Ik ben superblij 🤗 Top geregeld, met een team dat net even dat extraatje doet, niets laat liggen. Schoon werk achterlatend, oog voor detail! Mijn 5 sterren meer dan waard...en dank voor je afwerkingstips, geeft de liefde voor het vak aan...
js_loader
Veelgestelde vragen over stucwerk in Beverwijk

Heb je een vraag over stucwerk? Bekijk dan zeker de onderstaande vragen die andere mensen vaak stellen, misschien vind je zo een antwoord op je eigen vraag.

 
 
 

Een stukadoor werkt muren en plafonds af met mortel om ze glad en/of recht te maken. Zijn je muren en/of plafonds beschadigt of wil je ze afwerken met een mooie laag sierpleister? Dan kun je een stukadoor inhuren. Deze stukadoor zal je muren en plafonds dan voorzien van een laag mortel zodat je wanden en plafonds weer recht zijn en je erop kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer je een stukadoor inhuurt, kun je verwachten dat deze stukadoor gemiddeld 20-30 vierkante meter sausklaar stucwerk per dag kan leveren. Sausklaar stucwerk betekent dat er vrijwel geen oneffenheden meer zijn, en dat de muur dus geverfd kan worden.

 

Pleisterwerk is een soort stucwerk waarbij een dunne laag mortel aangebracht wordt op muren en plafonds om lichte beschadigingen te herstellen. Pleisterwerk is dus niet hetzelfde als stucwerk , maar is wel een soort stucwerk namelijk glad stucwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je hebt misschien al eens overwogen om zelf je muren en plafonds te stucen. Stucen lijkt toch niet moeilijk, maar dat is in de meeste gevallen, maar schijn. Stucen heeft namelijk nadelen en het kan ook gevaarlijk zijn om zelf te stucen. Slecht stucwerk valt na een bepaalde tijd zelfs van de muren, en dan heb je een groot probleem. Het is dus geen goed idee om zelf te stucen, als je hier geen ervaring of kennis van hebt.

Uiteraard kun je cursussen volgen om te leren stucen, maar dat vraagt veel tijd, geld en moeite. En na zo’n cursus zal je waarschijnlijk nog steeds minder goed werk leveren dan een ervaren en professionele stukadoor. Je kunt stucwerk dus best overlaten aan een stukadoor en deze tijd besteden aan de dingen die je graag doet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zijn je muren en plafonds gestuct, en zou je er graag op willen verven? Dan zul je toch nog even moeten wachten vooraleer je begint met verven. Hoelang je precies moet verven is afhankelijk van de dikte van de aangebrachte mortel. De ongeschreven regel is dat je per millimeter stuc 1 dag moet laten drogen. Als je stucwerk 10 millimeter dik is, moet je dus 10 dagen wachten vooraleer je er op kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie