Stukadoor Lelystad

Project Beschrijving

Stukadoor Lelystad

De geschikte stukadoor in Lelystad vinden, leidt naar Butun.nl. Het is fijn om met onze specialisten te kunnen werken. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij uw pand helemaal naar uw zin maken. Dat betekent dat de wanden en plafonds van hoge kwaliteit stucwerk worden voorzien. Of dit nu in een woonkamer, een kantoorruimte of een showroom moet gebeuren. Dankzij de verschillende technieken en middelen is alles voor elkaar te krijgen. U kunt er altijd zeker van zijn dat alles naar wens wordt afgewerkt.

Stucwerk naar wens verzorgd

Wie aan de slag gaat met de stukadoors van Butun.nl kan zeker zijn van de professionele aanpak. Uw stucwerk in Lelystad wordt naar uw wens aangepakt. Gaat het bijvoorbeeld om en gladde en moderne afwerking van muren en plafonds? Dan krijgt u de garantie dat alle oneffenheden worden weggewerkt. Het is fijn en rustgevend om alles op orde te laten brengen. U bent er dan zeker van dat u optimaal gebruik kunt maken van elke ruimte.

Het is vooral belangrijk om te weten dat de stukadoors in Lelystad de traditionele manier van stuken kunnen verzorgen. Het is fijn wanneer u daarvoor een specialist van Butun.nl kunt inschakelen. Het geeft de zekerheid dat de juiste werkwijze wordt gekozen en de juiste materialen worden gebruikt. Zo is elk vlak aan te pakken.

Hoogwaardig stucwerk in Lelystad

Het bieden van hoogwaardig stucwerk in Lelystad kan op meerdere manieren. De aanpak is geschikt voor uw woning. Ook zijn winkel- en kantoorpanden door Butun.nl van goed stucwerk te voorzien. Het is net zo goed mogelijk om een nieuw pand af te werken, als het verzorgen van renovaties met vernieuwd stucwerk. Daarmee kunt u het pand in Lelystad helemaal afmaken.

De ervaren stukadoors in Lelystad zijn vooral ook heel vlug in de werkzaamheden. Waarbij wel gelet wordt op de zorgvuldigheid. Dit geeft de zekerheid dat een pand er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. Dat helpt bij alle soorten werkzaamheden rondom het stuken. Ook repareren is bijvoorbeeld goed mogelijk.

Stukadoor voor plafonds inschakelen

De kamer naar uw zin maken betekent dat u de stukadoor in Lelystad meerdere dingen moet laten doen. Naast de wanden pleisteren is ook het aanpakken van het plafond van groot belang. Op die manier is te zorgen voor een mooie kamer die een geheel vormt. Stucwerk is daarin de verbindende factor. Het plafond is daarin heel belangrijk.

Het stuken van een plafond in Lelystad biedt ook hele leuke mogelijkheden. Onze specialisten kunnen bijvoorbeeld decoratief stucwerk verzorgen. Het is het soort stucwerk waarvoor u ook een ervaren specialist nodig heeft. Dat is wat Butun.nl u kan bieden. Met decoratie, bijvoorbeeld met sierlijsten is veel te bereiken in de ruimte.

Stukadoor voor badkamers inschakelen

De badkamer is een typisch voorbeeld van een ruimte die vaak vernieuwing nodig heeft. De werking van het vocht maakt de wanden en het plafond minder mooi. Wie eerder voor tegels koos, kan ook last krijgen van schimmelvorming. In dat opzicht is het dan aantrekkelijker om voor modern stucwerk te kiezen. Zo ziet uw badruimte er langer veel beter uit.

Het aanpakken van de badkamer met kwaliteitsstucwerk is een slimme zet. Het is fijn om de badkamer een modern uiterlijk te geven. Zoals het ook fijn is om problemen met de hygiëne te kunnen aanpakken op deze manier. Stucwerk in Lelystad is daar beter geschikt voor dan andere manieren van wandbekleden. Stucwerk is bovendien niet in een vaste vorm te bieden. Het is goed mogelijk om een eigen patroon te kiezen met de hulp van Butun.nl.

Stukadoor voor keukens inschakelen

Of je nu na enkele jaren besluit om te verhuizen, of dat je blijft zitten waar je zit, de keuken zal aangepakt moet worden. De keuken van de vorige bewoner sluit niet aan op jouw wensen. Maar ook de keuken waar je jaren plezier van hebt gehad voldoet niet meer. Voor je een nieuwe laat inbouwen is het dan eerst slim om onze specialist van Butun.nl de wanden en het plafond te laten stuken.

De sporen van de oude keuken moeten natuurlijk niet meer te zien zijn als de nieuwe erin gaat. Daarnaast is het ook zo dat gladde wanden en plafonds minder vatbaar zijn voor bijvoorbeeld vet. Ook zal schimmel geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom is de specialist inschakelen altijd slim.

Wat kost stuken in Lelystad?

Wat kost het stuken in Lelystad eigenlijk? Dit hangt af van wat u kiest. Werken met Butun.nl is in ieder geval een zekerheid dat de prijs en kwaliteit goed in verhouding tot elkaar liggen. De ervaring van onze stukadoors zorgt voor professioneel resultaat. De wanden en plafonds worden strak gepleisterd en u kunt er op een fijne manier van genieten. Bovendien wordt alles in één keer goed aangepakt. Waardoor de kosten laag te houden zijn en u op lange termijn geen onverwachte problemen zult krijgen.

Er zijn enkele factoren die de kosten voor stuken in Lelystad beïnvloeden. Dat heeft te maken met het soort werk dat u vraagt. Ook de moeilijkheidsgraad speelt een rol. Daarnaast is het goed om te kijken naar specifieke wensen en eisen. In onze werkwijze kijken we met u eerst naar wat nodig en mogelijk is. Er wordt dan een offerte opgesteld waarin alles mogelijk is. Het is dan ook wel heel fijn om te weten voor welke kosten u komt te staan, zonder verrassingen.

Reparaties aan kapot stucwerk

Een stukadoor in Lelystad heeft niet alleen kennis van nieuw stucwerk. Ook schade aan ouder stucwerk is te verhelpen. Daarvoor moeten reparaties worden uitgevoerd. Bij Butun.nl wordt dit gedaan aan de hand van het soort schade. Zo kunnen er door de jaren geen scheurtjes en barstjes ontstaan. Ook kan de schade wat groter zijn door boren of stoten. Daar zijn dus ook verschillende manieren van werken bij nodig.

Het juiste vulmiddel kiezen voor het herstel is bijvoorbeeld heel belangrijk. Dit kan met een vulmiddel in poedervorm. Ook kan het met een harder, elastisch middel worden aangepakt. Dit hangt af van de schade. Het is altijd goed om dit met de stukadoor in Lelystad te bespreken. Alles wordt optimaal hersteld!

Stukadoor offerte aanvragen in regio Lelystad?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken van uw woning in Lelystad en omstreken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven.

Butun.nl
4.9
Gebaseerd op 214 beoordelingen
powered by Google
celine Nagtegaalceline Nagtegaal
11:46 03 Apr 24
We zijn erg tevreden over het eind resultaat.
Sterre Den HartogSterre Den Hartog
10:05 12 Mar 24
Goede ervaring gehad met Butun. Stukadoors werkte snel en netjes, waren erg vriendelijk. Ze kwamen hun afspraken na en kwamen op tijd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij dit stuukbedrijf zeker aan!
Gurkan CardakGurkan Cardak
17:33 09 Mar 24
Top bedrijf
Maud GriepMaud Griep
17:13 09 Mar 24
Top!! Kan het iedereen aanraden. Harde werkers en heel netjes!
Arvid DelsmanArvid Delsman
18:20 06 Mar 24
Prima ervaring gehad met Butun. Wij waren achterop onze planning geraakt met de nieuwe woning en zij konden op korte termijn met het stucwerk beginnen. Eerste dag een beleefde jongeman ontvangen en samen de werkzaamheden en de wensen besproken. Het stucwerk van de gehele woonkamer was met twee dagen gereed en naar wens. Wij kijken alvast uit naar het schilderwerk als dit gedroogd is.Aanvulling 6 maart:Vandaag was de vervolgafspraak voor het schilderen nadat het stucwerk goed gedroogd was. Twee vriendelijkere heren kwamen vroeg in de ochtend, werk doorgesproken en daarna gingen ze voortvarend aan de slag. In ongeveer 6 uur waren de hele woonkamer, keuken en het plafond strak wit geverfd. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden van eerst het stucen en daarna het verven. Aanrader.
Danielle KempersDanielle Kempers
21:20 05 Nov 23
Als ondernemer dacht ik altijd, als iemand meteen kan dan is er iets niet goed. Butun gebeld, kwam meteen, kon meteen, is ongelofelijk flexibel als het gaat om grilligheid van andere bedrijven. Geen gedoe me ja maar dit doen we niet. Oh wilt u dit ook, dan doen we dat toch . Ze hebben bij ons de gehele nieuwbouw woning gestuct en geschilderd. Het resultaat is meer dan perfect. Als je hen over de vloer hebt, kun je met een gerust hart vertrouwen op kwaliteit.
Frans van der SmanFrans van der Sman
20:16 03 Nov 23
De professionals van Butun leveren kwaliteit. Stucwerk en schilderwerk wordt met veel oog voor detail prachtig afgeleverd. Na afloop van de klus wordt alles perfect opgeruimd en kun je er weer jaren tegen met strakke muren en plafonds.
STEVEN MSTEVEN M
15:27 05 Sep 23
Afgelopen 2 dagen waren de mannen bezig van Butun. Ze waren lekker vroeg gekomen en gingen lekker aan de slag! Ze werken heel hard en snel door tot een mooi resultaat. Nu even 10 dagen tot het droog is en kunnen wij over tot het schilderen. Tot zover ben ik zeer tevreden 😊
Jurian NijssenJurian Nijssen
20:43 18 Apr 23
Butun levert snel en goed werk. Binnen een dag kwam de chef langs en had ik een prijsopgave.Stucen ging snel. Hier en daar door miscommunicatie een paar foutjes, maar die werden netjes opgelost.Het schilderwerk maakte het helemaal af. M’n appartement ziet er mooi strak uit.Deze gasten verstaan hun vak. Werken erg hard. Je kunt ze prima je klus laten uitvoeren.
AnoniemAnoniem
16:54 03 Aug 22
In 1 woord: KWALITEIT!! Zeer goede en professionele stucadoors en schilders. Hele woning omgetoverd tot een super strak wandafwerking. Meeste tijd zat in de voorbereiding van afplakken vloeren deuren trappen kozijnen keuken en open haard. Daarna alle wanden en plafonds voorbereid en vervolgens gestuct. Geen oneffenheden te zien. Goede communicatie zonder 9 tot 5 mentaliteit of onbereikbaar wegens weekend. Altijd snelle reactie per telefoon of app.Ik was zeer sceptisch om met welke stuc bedrijf in zee te gaan. Maar van deze keuze absoluut geen spijt gehad. Al mijn zorgen zijn weggenomen toen ik zag hoe ze aan de opdracht begonnen en de tussentijdse resultaten. Ga zo door!! En nogmaals bedankt!!
Matthijs VerhoefMatthijs Verhoef
16:23 03 Aug 22
Top bedrijf! Snelle service en super resultaat. Stucen en schilderen van wanden en plafonds, alles geregeld binnen 2 weken. Bedankt mannen, volgende keer weer Butun!
Melvin DierdorpMelvin Dierdorp
10:58 30 Jul 22
Bij mij stucwerk en het hele huis geschilderd. Ik kan niets anders zeggen dan: Perfect!!!Het huis lijkt wel als nieuw opgeleverd.Keurige afwerking en alles schoon achtergelatenDeze mannen kan ik sterk aanbevelen.
Geertje HesselingGeertje Hesseling
12:59 20 Jul 22
Nadat we onze vorige klusjesmannen hebben moeten vervangen omdat ze ongelofelijk slecht werk hebben geleverd, werden we uitermate positief verrast door de professionaliteit en kwaliteit van Butun Stukadoors.Een afspraak was zo geregeld (we belden om 22.00 nog voor wat laatste details, was geen probleem!), de klus was binnen 2 weken klaar en wat ziet het stukwerk en de verflaag er strak uit! We werden tussendoor op de hoogte gehouden met filmpjes, echt super.Iedereen weet hoe stressvol een verbouwing kan zijn, maar Butun heeft echt mooi werk geleverd, met snelle communicatie en zonder gedoe. Precies wat je nodig hebt, in zo’n geval.Niks dan goeds over dit bedrijf, en bij een volgende klus staan ze voor ons op speed dial!
jeroen kuiperjeroen kuiper
20:10 10 Jun 22
Nog even mijn complimenten mohamed! Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook een strak appartement! 😇 Zonder gedoe, strakke planning, schoon en een netjes werkend superteam! Geef ze even mijn complimenten door s.v.p. Ik ben superblij 🤗 Top geregeld, met een team dat net even dat extraatje doet, niets laat liggen. Schoon werk achterlatend, oog voor detail! Mijn 5 sterren meer dan waard...en dank voor je afwerkingstips, geeft de liefde voor het vak aan...
js_loader
Veelgestelde vragen over stucwerk in Lelystad

Heb je een vraag over stucwerk? Bekijk dan zeker de onderstaande vragen die andere mensen vaak stellen, misschien vind je zo een antwoord op je eigen vraag.

 
 
 

Een stukadoor werkt muren en plafonds af met mortel om ze glad en/of recht te maken. Zijn je muren en/of plafonds beschadigt of wil je ze afwerken met een mooie laag sierpleister? Dan kun je een stukadoor inhuren. Deze stukadoor zal je muren en plafonds dan voorzien van een laag mortel zodat je wanden en plafonds weer recht zijn en je erop kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pleisterwerk is een soort stucwerk waarbij een dunne laag mortel aangebracht wordt op muren en plafonds om lichte beschadigingen te herstellen. Pleisterwerk is dus niet hetzelfde als stucwerk , maar is wel een soort stucwerk namelijk glad stucwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je hebt misschien al eens overwogen om zelf je muren en plafonds te stucen. Stucen lijkt toch niet moeilijk, maar dat is in de meeste gevallen, maar schijn. Stucen heeft namelijk nadelen en het kan ook gevaarlijk zijn om zelf te stucen. Slecht stucwerk valt na een bepaalde tijd zelfs van de muren, en dan heb je een groot probleem. Het is dus geen goed idee om zelf te stucen, als je hier geen ervaring of kennis van hebt.

Uiteraard kun je cursussen volgen om te leren stucen, maar dat vraagt veel tijd, geld en moeite. En na zo’n cursus zal je waarschijnlijk nog steeds minder goed werk leveren dan een ervaren en professionele stukadoor. Je kunt stucwerk dus best overlaten aan een stukadoor en deze tijd besteden aan de dingen die je graag doet.

 
 
 
 
 
 
 
 

Zijn je muren en plafonds gestuct, en zou je er graag op willen verven? Dan zul je toch nog even moeten wachten vooraleer je begint met verven. Hoelang je precies moet verven is afhankelijk van de dikte van de aangebrachte mortel. De ongeschreven regel is dat je per millimeter stuc 1 dag moet laten drogen. Als je stucwerk 10 millimeter dik is, moet je dus 10 dagen wachten vooraleer je er op kan verven.

 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie