Stukadoor prijzen

Stukadoor prijzen


Als u op zoek bent naar een goede stukadoor om uw woning te laten stuken, wilt u uiteraard ook graag weten wat het stukwerk zal gaan kosten. De kosten van het stukwerk zijn van verschillende zaken afhankelijk. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of het om een nieuwbouwwoning, of om een bestaande woning gaat. Bij een nieuwbouwwoning zijn de muren namelijk relatief recht en glad, waardoor en minder materiaal en minder arbeid nodig is om de klus te klaren. Ook zit er verschil in de manier van aanbrengen, stukwerk kan machinaal of handmatig worden aangebracht. Wij leveren altijd vakwerk af volgens de traditionele methode en verzorgen stukwerk voor zowel woningen als winkels en bedrijfspanden. Wij zijn gevestigd in Zaandam, maar wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Verschillende soorten stukwerk

De kosten van stukwerk zijn ook afhankelijk van het gewenste pleisterwerk. Er is namelijk niet maar één soort stukwerk. Voor buiten worden andere materialen gebruikt dan voor de afwerking binnenshuis. Tevens zijn er verschillende afwerk methoden te kiezen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan behangklaar, sausklaar en sierpleister.

Behangklaar

Wanneer u kiest voor behangklaar stukwerk, het woord zegt het al, zijn de wanden klaar om behangen te worden. De wanden worden glad gemaakt, maar er zullen nog wel wat oneffenheden en kleine gaatjes in zitten. Van deze oneffenheden is na het aanbrengen van het behang niets meer te zien.

Sausklaar

Wanneer de wanden sausklaar worden afgewerkt zijn de wanden zo glad en strak dat u er direct overheen kunt schilderen. De wanden worden zeer nauwkeurig afgewerkt met de beste materialen, voor een zeer strak resultaat waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Na het stukwerk kunnen wij eventueel ook het schilderwerk voor u verzorgen.

Sierpleister

Sierpleister, ook wel spachtelputz genoemd, heeft een korrelige uitstraling en is extra hard. Hierdoor beschadigen de wanden bijna niet. Sierpleister kan in elke gewenste kleur worden aangebracht. En mocht u later een andere kleur wensen, dan is sierpleister gewoon overschilderbaar. Bovendien kan sierpleister zowel binnens- als buitenshuis aangebracht worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen zijn de kosten van stukwerk van veel verschillende aspecten afhankelijk. Iedere klus is maatwerk en voor iedere klus zullen de kosten dan ook anders zijn. Om u een goed beeld te geven van de kosten voor uw woning of verbouwing stellen wij dan ook graag een op maat gemaakte offerte op. U kunt ons gemakkelijk telefonisch of per e-mail bereiken, wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u een prijsvoorstel te doen.