Vorige slide
Volgende slide

Garantie op pleisterwerk

Ons stukadoorsbedrijf, Butun.nl, voldoet aan de NOA-criteria. We voldoen aan hun hoge eisen en garanderen ons pleisterwerk. Als er een geschil ontstaat, kan de NOA helpen dat op te lossen.

Zo zorgen we voor kwaliteit in huis (ook al doen we dat voor goedkope stukadoors). We garanderen al ons werk, zodat je weet dat we de beloofde kwaliteit leveren.

Inhoudsopgave

NOA Garantie

Als opdrachtgever moet je de garantie kennen die een stukadoor moet afgeven na het voltooien van je werk. Hier is de bijbehorende pagina van de NOA: https://www.noa.nl/nl/ledenoverzicht/m-buetuen-klussenbedrijf/

De NOA stelt bepaalde eisen waaraan we ons moeten houden. De stuclaag moet een bepaalde dikte hebben. Er zijn ook foutmarges (in dikte) die aan de criteria voldoen. Er zijn richtlijnen voor het beoordelen van pleisterwerk. De verbonden firma moet gebreken in het pleisterwerk herstellen volgens de NOA. Als de verbonden firma dat niet kan, moet ze de uitgaven dragen.

Echt comfort dankzij onze garantie

Onze garantie biedt comfort. Voor ons is het een manier om te laten zien dat je kunt vertrouwen op kwaliteit als je ons kiest voor al je stucwerk diensten.

Wat is de prijs van stukadoorswerk?

De meterprijs van stucwerk voor je bestaande of nieuwe woning is van cruciaal belang. Het stucen van het hele huis tegenover alleen de woonkamer, badkamer, of keuken kost aanzienlijk meer.

Het pleisteren van muren en plafonds kost verschillend. Plafonds kosten meer om te pleisteren dan muren. Pleisterwerk kost tussen € 6 en € 22 per vierkante meter.

Het bepleisteren van een plafond kost € 12 tot € 26 per meter. De prijs omvat pleistermateriaal en arbeidsloon.

Zekerheidsgarantie

Kwaliteitsgarantie is een integraal onderdeel van het niveau van dienstverlening en productkwaliteit dat we nastreven. Zelfs als er iets onvoorzien mis gaat, zoals scheuren in het pleisterwerk, ben je nog steeds verzekerd van uitmuntendheid als je met ons samenwerkt.

We kunnen deze garantie niet meer geven als en alleen als door het inklinken van het gebouw het pleisterwerk los komt te zitten. Er is niets dat je kunt doen om deze situatie te veranderen. Daarom staan we achter ons werk en beloven we dat we binnen het eerste jaar alle noodzakelijke reparaties aan het stucwerk zullen uitvoeren zonder extra kosten. Informeer naar de voorwaarden en beperkingen!

Volgens de voorschriften van de NOA geldt de garantie voor stucwerk voor een periode van 5 jaar voor werk dat binnen wordt uitgevoerd en 3 jaar voor werk dat buiten wordt uitgevoerd.

Dit geldt zowel voor grote, losse brokken als voor pleisterwerk dat niet goed hecht. Maar zeer zeker voor elke versoepeling van het werk dat pas kortgeleden aangebracht werd. Het bepleisteren van de muren en plafonds van je huis kan duur en tijdrovend zijn, dus we lopen een snelle checklist af van de meest cruciale overwegingen om je te helpen uit te zoeken hoeveel het zal kosten en wat voor pleister je wilt gebruiken in je woonkamer, keuken en slaapkamers.

Een heel huis bepleisteren, in tegenstelling tot maar een deel ervan, kost uiteraard meer. Door de unieke aard van elk scenario kunnen de kosten overal variëren van weinig tot buitengewoon hoog. Zoals bij elke dienst variëren de kosten van het inhuren van een bekwame stukadoor naar gelang een aantal criteria. Hier zijn enkele voorbeelden van zulke elementen:

Dit alles zal van invloed zijn op hoeveel het kost om je huis te bepleisteren. Spuitverf dat vaak in nieuwe huizen wordt toegepast, is een goedkope optie om muren een hoogwaardige afwerking te geven. Bij gebruik van een verfspuitmachine wordt de verf mechanisch aangebracht. Een stukadoor kan nu snel zijn werk doen. Met een goede planning kan het spuiten van huizen in één dag klaar zijn tegen minimale kosten.

Spackspuiten kunnen gekocht worden voor zo weinig als € 6 per m². Er zijn eventueel andere goedkope soorten stucwerk:

Deze soorten stucwerk gaan vele jaren mee, en de kosten van het pleisteren van je hele huis zullen de bank niet breken.

Stukadoor offerte aanvragen?

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven.