Buitengevel

Naast binnenhuis stucwerk verricht Butun.nl ook buitengevel werkzaamheden.
Zijn er scheuren, afbrokkeling of loszittende stucwerk op uw buitenmuur neem dan direct contact op met Butun.nl.

Het stuken van het buitenmuur wordt verricht door een dunne laag zandcement aan de buitengevel aan te brengen. Om een kleurverschil of een beschadiging in een gevel af te werken wordt een cementbepleistering gebruikt. Het gebruikte materiaal moet bestand hebben tegen de weerinvloed zoals regen/sneeuw. Hiervoor gebruiken wij cement mortel, dit materiaal gebruiken wij ook in badkamers omdat het water bestendig is. Zowel binnenhuis als buitenhuis gebruiken wij als materiaal Knauf en Ardalan W-105. Na het inzien van uw stukwerk informeren wij u welke mogelijkheden voor u zijn en welke materiaal het meest geschikte voor u is.

Er zijn verschillende soorten mogelijkheden om een buitengevel te voorzien van stukwerk. Meest voorkomende mogelijkheden zijn:
*Gladpleisterwerk buiten: Het glad stuken van het buitenmuur is bijna onmogelijk, wegens de zon. Het felle licht laat de kleinste oneffenheid direct zichtbaar zien.
*Schuurwerk: Na het aanbrengen van een stuclaag wachten we af dat het hard genoeg wordt. Nadat het uit gehard is zullen we met een spons het juiste patroon erin schuren. Het schuurwerk kan grof of fijn uitgevoerd worden, dat is aan uw eigen keuze.
*Spachtelputz: het afwerken van spachtelputz (sierpleister) wordt aangebracht op vlakke wanden en bestaat uit fijne korrels. Het kan aangebracht worden op gewenste kleur, waardoor u het niet hoef te laten schilderen.

Butun.nl is gespecialiseerd in zowel binnenhuis als buitenhuis stukwerk. Wilt u dat uw woning zowel van binnen als buiten vol met kwaliteit  gestukt wordt, dan is Butun.nl de stukadoor waar u naar op zoek bent.