BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

Over ons

Ons afbouwbedrijf is gevestigd in Zaandam en heeft inmiddels de 2e generatie stukadoors aan het werk. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dagelijks bezig om onze klanten in geheel Nederland te ontzorgen in de afbouw van hun woning of bedrijfspand. Butun is bekend geworden door de snelle en efficiënte manier van werken zodat uw projectplanning geen gevaar loopt en dus snel klaar is.

Butun betekend “compleet” en is dan ook een bekende en betrouwbare naam in de afbouw met hoogwaardig stucwerk en schilderwerk. Ons familiebedrijf heeft mensen aan het werk die passie hebben voor het vak en graag de uitdaging met u aangaan. Dagelijks werken wij aan diverse projecten, veelal voor particulieren maar ook voor aannemers en verenigingen van eigenaren bij u in de regio.

Butun is groeiende en werkt inmiddels door Nederland en heeft een eigen spoedservice voor particulieren, bedrijven en verzekeraars waardoor wij ook in de weekenden beschikbaar zijn voor u zodat u projectplanning geen gevaar loopt.

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit stucwerk en schilderwerk zowel binnen als buiten wat bij ons altijd op korte termijn kan worden ingepland. De afgelopen 25 jaar hebben wij behoorlijk wat referenties ontvangen van onze klanten die u op onze website terug kunt vinden.

Wij werken uitsluitend met de best geselecteerde materialen, indien u rechtstreeks vragen aan ons heeft over stuc of schilderwerkzaamheden of advies wenst dan zijn wij direct bereikbaar via onderstaande gegevens, u kunt ons ook eenvoudig via whatsapp bereiken.

Met vriendelijke groeten,

Butun & medewerkers

Foto Dhr Butun min 682x1024 - Over ons

© 2020 Butun stukadoors - Website gemaakt door www.bedrukland.com , Algemene voorwaarden