Over Ons

Muhammet Butun

Over Butun stukadoors

Butun stukadoors is een professioneel stukadoorsbedrijf met meer dan 25 jaar gevestigd in Amsterdam. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u te helpen met diverse werkzaamheden. Onze achtergrond en historie is gevormd door een tweede generatie stukadoors familie. Met deze ervaring en vakkundigheid helpen wij klanten door heel Nederland. Bij ons kunt u ook terecht voor een complete afbouw, voor bijvoorbeeld uw woning, winkel of bedrijfspand. Tevens werken wij altijd conform de standaard met daarbij een bijbehorend plan.

Alles in één keer gereed

Het stuc-en schilderwerk in huis of op kantoor kan voor overlast zorgen. Hier zijn wij uiteraard ook van op de hoogte en daarom zorgen wij ervoor dat wij het gehele project in  één keer aanpakken. Deze methode hanteren wij al meer dan 25 jaar en wij ontnemen hiermee uw zorgen zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Meer weten over de diensten?

Wilt u meer weten over de diensten van Butun.nl op bijvorbeeld het gebied van stucwerk, schilderwerk en tegelwerk? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ons ook per e-mail bereiken. Wij zijn inzetbaar voor werk binnens- en buitenshuis. Door onze ruime ervaring op verschillende gebieden, zijn wij breed inzetbaar. Wij maken samen met u een doordacht plan om u te verzekeren van een woning of bedrijfspand in de allerbeste staat.

Spoedservice

Ons familiebedrijf heeft al ruim 10 jaar een spoedservice beschikbaar voor stuc en schilderwerk die in heel Nederland inzetbaar is. Onze stukadoors en schilders hebben passie voor de stukadoors ambacht en schilderwerkzaamheden.

Het is meer dan vervelend als de stukadoor of schilder niet komt opdagen terwijl u een strakke planning heeft staan met andere afspraken.

Door onze korte lijnen zijn wij ook in de weekenden inzetbaar en werken wij in heel Nederland voor diverse verzekeraars, vereniging van eigenaren en rechtstreeks voor particulieren en bedrijven.

De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijk aantal referenties opgebouwd welke u kunt teruglezen op onze website.

Heeft u vragen over onze spoedservice dan kunt u het beste direct bellen zodat wij actie kunnen ondernemen en uw project direct kunnen afmaken.

Wij werken door geheel Nederland en staan u graag te woord.

 
[contact-form-7 id="602" title="Contact form-Gym2"]