BEL ONS
+31 0687879617
E-MAIL
info@butun.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma. - vr. 08.00 - 19.00 uur

SCHILDERWERK

Vakschilders van Butun met passie voor het vak

Onze vakschilders werken dagelijks aan uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven hetgeen vaak aansluit bij onze stukadoorswerkzaamheden, maar ook schilderen wij dagelijks deuren en kozijnen en kunnen wij u voorzien van hoogwaardig schilderwerk voor de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand.

Omdat wij na het stucwerk verantwoordelijk zijn voor het schilderen (het eindresultaat) van uw wanden en plafond(s) heeft u geen discussie tussen de stucadoor en de schilder over de ondergrond en gaan wij pas weg als u tevreden bent.

Met de juiste kennis van het schildersvak werken wij samen met u aan een mooi eindresultaat. Hierbij maken wij gebruik van het RAL kleurensysteem wat als sinds 1927 bestaat. Het RAL systeem is een coderingssysteem om de verschillende verfkleuren te onderscheiden en zo altijd op de juiste kleur uit te komen van de kleurenwaaier.

Voor het schilderwerk wat wij uitvoeren werken wij alleen met de best geselecteerde merken met daarbij het advies van de verwerking vanuit de leverancier. Butun biedt dus een compleet verfsysteem aan voor binnen en buitenwerk en kan altijd op korte termijn bij u aan de slag, wij werken met de bekende klasse 1 merken zoals Sikkens, Caparol, Wijzenol en Histor.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit

Schuurwerkzaamheden ter voorbereiding voor ons schilderwerk
Het aanbrengen van kitwerkzaamheden
Het aanbrengen van een latex verfsysteem op wanden en plafond(s)
Het aanbrengen van een verfsysteem op deuren en kozijnen binnen
Het aanbrengen van een verfsysteem voor de buitenzijde van uw woning

Reinigingswerkzaamheden voor de buitenzijde van uw woning zodat u schilderwerk
netjes blijft.

Voor het schilderwerk zijn verschillende tarieven van toepassing, heeft u advies nodig of wenst u een afspraak bij u thuis of op het werk dan zijn wij altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Omdat iedere situatie weer anders is zijn tarieven voor schilderwerk altijd op aanvraag.

Butun werkt veelal rechtstreeks voor particulieren, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen en diverse overheidsinstellingen.

Voor een vrijblijvende afspraak op locatie of adviesvragen kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u het project kunnen bespreken.

logo Brander min - SCHILDERWERK
F en B min - SCHILDERWERK
Caparol min - SCHILDERWERK
flexa 2 min - SCHILDERWERK
Sikkens min - SCHILDERWERK
Histor min 250x111 - SCHILDERWERK
© 2020 Butun stukadoors - Website gemaakt door www.bedrukland.com , Algemene voorwaarden