Tegelwerk

Tegelwerk houdt in dat een vakman wandtegels en vloertegels legt. Naast stuc en schilderwerk is Butun.nl ook gespecialiseerd in tegelwerk.

De tegels worden in de wanden en vloer ingewerkt door de tegels in de mortel in te duwen, maar het kan ook gelijmd worden met speciale tegellijm.

Tegels kunnen in verschillende ruimtes in de woning vast gelegd worden, zoals wc, badkamer, keuken en het kan ook in woonkamers aangelegd worden als vloertegel.

Om een tegel in te werken dien je de juiste materialen en een droge, schone ondergrond te hebben.
Er zijn verschillende soorten tegels, hierbij kunt u denken aan natuurstenen of keramische tegels. Kiest u voor een unieke en natuurlijke uitstraling in uw woning dan is natuursteen een geschikte keuze voor u, maar er zijn natuurlijk ook verschillende soorten natuurstenen zoals: Leisteen, hardsteen, kalksteen, kwartsiet, graniet & marmer.
De keramische tegels steviger te maken, wordt er mineralen toegevoegd en glazuur laag dat in diverse kleuren aangebracht kan worden. Dat zorgt ervoor dat de tegel waterbestendig is. Ook in keramische tegels hebben zijn er verschillende varianten beschikbaar zoals: Terracotta, Faience, Grestegel & Cementtegel.
Wilt u toch een andere sfeer in uw woning dan kunt u ook voor de sierlijke keramische tegels kiezen zoals Portugese, Marokkaanse & Mozaïek tegels. Deze tegels worden vooral gebruikt als een strook in de badkamer, wc en zelfs in de keuken.

Heeft u keuze kunnen maken voor welk soort tegel u wilt gaan. Wilt u dat het klus wordt geklaard door een professionele vakman. Butun.nl staat open voor elke klus en verricht het met precisie. Kwaliteit en gegarandeerd werk verrichten is een prioriteit voor onze bedrijf.